Sunt confuz.

11-05-2007
Salviados
Nu este medic/terapeut
Salviados
Buna ziua. Problema pe care o am persista de peste un an si jumatate si am inceput sa am suspiciuni ca ar putea fi ceva destul de grav si anume decate ori ejaculez incep sa am dureri interioare 'prostata + ca se mareste' plus disconfort abdominal cu un disconfort al penisului; iar cea mai dubioasa treaba e ca dupa o zi am o senzatie de furnicatura dupa urechea dreapta (in special) plus o super sensibilitate a pielii a piciarelor(disconfort la atingere spre durere )si o ameteala continua. Aceste senzatii tin aprox. 4 zil. Ca urmare am mers de 4 ori la diferiti medici la care mi-au facut toate testele pt. boli infectioase cu rezultat negativ, dar nici un test hormonal or de prostata spunandu-mi c-as fi prea tanar la 30 ani ca sa am probleme cu prostata. Ce sa fac or sa cred ca am ajuns sa-mi fie frica sa mai am acte sexuale or o fi vorba de cancer ??? Va rog sa ma ajutati sa inteleg ce se intampla. Va multumesc.
3 comentarii
0
14-05-2007, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
descrii ejacularea dureroasa. Sfatul meu e sa mergi la un sexolog
0
14-05-2007, ora 00:00
Salviados
Nu este medic/terapeut
Salviados
Multumesc pentru raspus. Dupa cum am descris ejacularea nu este dureroasa deloc ulterior devine o senzatie de disconfort. Deasemenea am fost la sexolog si nu am primit nici un ajutor de aceea sunt confuz si ingrijorat.
0
15-05-2007, ora 00:00
Dr.Evelyn
Nu este medic/terapeut
Dr.Evelyn
spuneti " de cite ori ejaculez"...nu reiese ca dupa ejaculare. La un urolog-sexolog ati fost?.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: