Sunt confuz.
Buna ziua. Problema pe care o am persista de peste un an si jumatate si am inceput sa am suspiciuni ca ar putea fi ceva destul de grav si anume decate ori ejaculez incep sa am dureri interioare 'prostata + ca se mareste' plus disconfort abdominal cu un disconfort al penisului; iar cea mai dubioasa treaba e ca dupa o zi am o senzatie de furnicatura dupa urechea dreapta (in special) plus o super sensibilitate a pielii a piciarelor(disconfort la atingere spre durere )si o ameteala continua. Aceste senzatii tin aprox. 4 zil. Ca urmare am mers de 4 ori la diferiti medici la care mi-au facut toate testele pt. boli infectioase cu rezultat negativ, dar nici un test hormonal or de prostata spunandu-mi c-as fi prea tanar la 30 ani ca sa am probleme cu prostata. Ce sa fac or sa cred ca am ajuns sa-mi fie frica sa mai am acte sexuale or o fi vorba de cancer ??? Va rog sa ma ajutati sa inteleg ce se intampla. Va multumesc.
3 comentarii
descrii ejacularea dureroasa. Sfatul meu e sa mergi la un sexolog
Multumesc pentru raspus. Dupa cum am descris ejacularea nu este dureroasa deloc ulterior devine o senzatie de disconfort. Deasemenea am fost la sexolog si nu am primit nici un ajutor de aceea sunt confuz si ingrijorat.
spuneti " de cite ori ejaculez"...nu reiese ca dupa ejaculare. La un urolog-sexolog ati fost?.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3senzatie de jena intre scrot si anus
- 1Dureri la urinare si ejaculare
- 1ejacularea partenerului
- 2Ejaculare
- 6de ce o cantitate destul de mare din sperma iese din vagin?
- 9oare ce am??!!
- 2nu mai simt placere cind ejaculez ce-o fii asta ca n-am idee?
- 3ejacularea in somn... din ce cauza ar fi? e ceva normal?
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 3Orgasm fara ejaculare
- 3Picaturi dupa ejaculare
- 3Problema de ejaculare!
- 8erectie si ejaculare
- 4probleme in timpul actului sexual
- 4masturbare, ejaculare rapida
- 1De ce ejaculez sperma putina?
- 4ejaculare din 2 in 2 minute
- 1Dus cu prietenul ejaculare. Se poate in felul acesta?
- 2Despre ejacularea lui, o nelamurire, ajutor!
- 0Simptome infecție urinară
Mai multe informații despre: ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: