incapacitatea ejacularii

Bună ziua, în mod normal nu aş apela la acest tip de informare, însă am o problemă de aproximativ 5 zile şi încep să mă panichez. Săptămâna trecută după ce m-am trezit am simţit nevoia de a mă autosatisface, însă am avut surpriza neplăcută să văd că lichidul seminal refuză să iasă. Am senzaţia că ceva îl blochează, însă nu pot fi sigur. Şi de atunci am început să simt o senzaţie de disconfort spre durere de fiecare dată când încordez zona aceea. Am mai încercat să mă autosatisfac în speranţa că situaţia se va remedia, însă fără nici un rezultat pozitiv. Orgasmul se produce de fiecare dată, iar lichidul seminal ori nu iese deloc, ori iese destul de puţin ca şi cantitate. Acum durerea fizică s-a mai atenuat faţă de zilele trecute. Încă mai simt puţin disconfort însă este mult mai bine. Lichidul seminal însă lipseşte cu desăvârşire. Aş vrea măcar un sfat de la cineva calificat, să ştiu dacă îmi este afectată sănătatea, fertilitatea, sau dacă este normal şi va trece de la sine. Mulţumesc anticipat.
4 comentarii

Cititi despre www.romedic.ro/ejacularea-retrograda

Nu sunt sigur că am asta, având în vedere faptul că nu an avut vreo intervenţie chirurgicală în zona aceea, nici de diabet nu sufăr, iar urina nu pare să-şi fi schimbat culoarea.

Luati trimitere de la medicul de familie si mergeti la medicul Urolog daca doriti sfat specializat. Nu avem medic Urolog care sa raspunda pe Forum.
Eventual mai sapati dupa cuvinte cheie in baza Romedic si pe Google si in nici un caz nu va mai masturbati.
Eventual mai sapati dupa cuvinte cheie in baza Romedic si pe Google si in nici un caz nu va mai masturbati.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Ejaculare
- 2ejaculare inexistenta
- 2nu mai simt placere cind ejaculez ce-o fii asta ca n-am idee?
- 4ma termin numai o data!
- 6ejaculez cateva picaturi de sperma si nu stiu de ce
- 3priapism fara tratament... va mai putea avea ejaculare?
- 4ejacularea - va rog as dori si un raspuns la un un medic
- 8ejaculalez inainte de penetrare !AJUTOR !
- 13Nelamurire in legatura cu ejacularea fara penetrare
- 3dureri dupa ejaculare
- 0ejaculare retrograda
- 1Ejaculez de 3 - 4 ori intr'un act sexual.
- 2Nu pot ejacula.. facem dragoste si cate o ora poate mai mult si nimic..
- 4Probleme act sexual
- 5Probleme cu ejacularea
- 6Ejaculare fara masturbare.
- 0Injeculare - ma bate gandul sa renunt de tot la ejaculare
- 0Jet slab - 24 ani
Mai multe informații despre: ejacularea lipsa ejacularii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: