sa fie de la ac?

iau ac karissa de 7 luni.si ieri am inceput sa vars atat de rau incat mi s-au spart capilarele de sange de la ochi.dar inainte de astea am mirosit multi crini.doctorii spun ca e o alergie urata sau o toxiinfectie alimentara.dar poate fi de la ele dupa atata timp??pana acum nu am avut nimic..sper sa fie asa..o alergie.sau ar trebui sa fac o pauza?
4 comentarii

O data pe an cei ce iau contraceptive trebuie sa-si faca testele hepatice...deci ia o trimitere la laborator de la medicul de familie..nu cred ca e de la crini.si sa-ti controlezi si tensiunea arteriala.

deci poate sa fie o reactie atata de urata de la ele?as vrea sa stiu daca sa fac pauza sau nu.va multumesc!

Daca ai o viata sexuala activa nu le intrerupe..nu e din cauza AC, daca era un efect secundar il aveai inca din primele doua luni de administrare.fa-ti testele hepatice si ne mai scrii.

am vazut si eu pe prospect ca scrie in primele 3 luni.am vomat vro 4 ore aproape incontinuu si mi-au iesit pete peste tot pe fata.si medicii au spus ca e o alergie.dar m-am gandit si la ac.va multumesc pentru raspunsuri!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ma pot ingrasa de la anticonceptionale?
- 4Mercilon - efecte
- 4oare ce sa fac?
- 4efectele anticonceptionalelor
- 5anticonceptionale yasmin + pete maronii pe fata
- 5am luat yasmine timp de 5 luni la ore diferite si ciclul nu se opreste
- 6candidoza reactii adverse la anticonceptionale
- 5este posibil sa te ingrasi de la logest?
- 5urina are un miros foarte urat si de culoare galbui.. sa fie tot de la anticonceptionale?
- 3iau anticonceptionale si am o scurgere ciudata
- 175Marturii despre anticonceptionale
- 5Boli favorizate de pilula
- 2Efecte adverse anticonceptionale
- 3Durere in zona inimii
- 5riscurile administrarii anticonceptionalelor scad daca se ia doar o folie?
- 0Karissa
- 0anticoncepționale novynette, dureri mari de cap
- 0Efecte adverse anticonceptionale. Ce se intampla daca incetez sa le mai iau?
- 2Epilepsie sau nu??
- 2Simptome Karissa AJUTOR !!
Mai multe informații despre: efectele adverse ale anticonceptionalelor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: