Probleme cu stomacul
Buna ziua!
De 3 zile imi tot bolboroseste stomacul, uneori mai am junghiuri in partea dreapta jos, am gaze, sunt ametit, am senzatie de voma uneori, am scaune mai dese (~3-4/zi) dar normale.
Ma intreb ce ar putea fi. Personal cred ca sunt sanse sa fie Helicobacter sau colon iritabil. Mi-am facut programare pentru recoltare de sange sa vedem de Helicobacter.
Dvs. ce parere aveti, a ce seamana aceste simptome?
Multumesc!
De 3 zile imi tot bolboroseste stomacul, uneori mai am junghiuri in partea dreapta jos, am gaze, sunt ametit, am senzatie de voma uneori, am scaune mai dese (~3-4/zi) dar normale.
Ma intreb ce ar putea fi. Personal cred ca sunt sanse sa fie Helicobacter sau colon iritabil. Mi-am facut programare pentru recoltare de sange sa vedem de Helicobacter.
Dvs. ce parere aveti, a ce seamana aceste simptome?
Multumesc!
3 comentarii
eu am impresia ca aveti paraziti intestinali nu bacteriai.Pete pe piele au aparut? aveti pofta de dulce sau lactate?
Mi-am facut analize si toate au iesit bune. La echo abdominal au spus ca am aer retinut in stomac. Uneori ma doar in dreapta, alteori in stanga sau mai sus inspre cosul pieptului. Nu e durere mare dar e neplacut.
In ceea ce priveste viermii intestinali, am facut deparazitare cu Giardinophyt primavara asta.
In ceea ce priveste viermii intestinali, am facut deparazitare cu Giardinophyt primavara asta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4balonare dupa fiecare masa
- 4sunet intestine
- 4ghioraitul matelor imediat dupa ce mananca
- 5zgomote intestinale si dureri ale rectului
- 6zgomote intestinale in public, staturi
- 5Dureri abdominale, slabire, borborisme
- 6Nici smecta nu-si face efectul...
- 4tulburari intestinale, diaree asociata cu constipatie, febra + balonare
- 3Zgomote in stomac
- 0Chiorait..
- 3Zgomote intestinale dupa masa + balonare excesiva