Suicid
Buna, ma numesc Lucian si am 38 de ani, în viața mea sau nascut doua steluțe, ceva frumos dar nu mai e linistea sufletească care credeam ca o voi avea. Înainte ma înțelegeam bine cu toții ai mei, iar dupa aparitia copiilor in viata mea nu mai e liniste, dar nu la linistea din partea lor ci linistea mea interioară. Cand vad ca ele au unele dureri, iubita nu mă intelege iar eu cad în extrema opusă si nu stiu cat pot sa rezist, dar cred ca voi cade cat de curând. Zic asta pentru ca imi vine sa imi iau viata si nu stiu ce sa fac, nu as vrea sa fac ceva sa ii pun pe ai mei in situatia sa sufere in urma a ce fac eu.
4 comentarii
Stati de vorba cu un psiholog, psihiatru. Gandurile negre sunt o urgenta in psihiatrie.
Buna seara.
Vă recomand să mergeți la un psihiatru sau psiholog si sa spuneti tot ceea ce va neliniștește.
Vă recomand să mergeți la un psihiatru sau psiholog si sa spuneti tot ceea ce va neliniștește.
Nu dați amănunte despre vârsta copiilor, nici despre dumneavoastră dacă aveți un loc de muncă, sau dacă aveți, dacă lucrați într-un mediu stresant. Copiii sunt totdeauna bucurie, ar fi trebuit să vă îmbogățească viața. Odată cu nașterea copiilor responsabilitățile cresc, s-ar putea să vă fie teamă că nu vă puteți descurca, să vă doriți mai mult și nu le puteți oferi copiilor ce-și doresc. Acolo unde cei doi părinți au o relație frumoasă, se susțin reciproc și fac planuri cum să se descurce. „Iubita nu mă înțelege”, ( dar nu dați amănunte), sau „când ele au unele dureri” (la ce dureri vă referiți, pentru că nu dați vârsta copiilor), nu sunt motive să vă vină să vă luați viața, e nevoie să gândiți rațional fiecare situație și să căutați soluții. Faceți tot ce depinde de dumneavoastră, dar nu puteți gestiona totul.
În spatele oricărui comportament sau schimbare de dispoziție se află o cauză. Nu ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră e cauza, ci modul cum interpretați fiecare lucru ce vi se întâmplă.
De aceea vă recomand ca și colega mea să mergeți la un psiholog pentru evaluare, iar pe baza evaluării dacă e cazul vă trimite și la psihiatru pentru, medicație.
E nevoie să fiți puternic pentru copii, pentru că aceștia văd un model în dumneavoastră și sunt convinsă că vă doriți copii cu personalități puternice, care să se descurce în viață, nu la fiecare pas să se vaite că nu pot face față.
În spatele oricărui comportament sau schimbare de dispoziție se află o cauză. Nu ceea ce se întâmplă în jurul dumneavoastră e cauza, ci modul cum interpretați fiecare lucru ce vi se întâmplă.
De aceea vă recomand ca și colega mea să mergeți la un psiholog pentru evaluare, iar pe baza evaluării dacă e cazul vă trimite și la psihiatru pentru, medicație.
E nevoie să fiți puternic pentru copii, pentru că aceștia văd un model în dumneavoastră și sunt convinsă că vă doriți copii cu personalități puternice, care să se descurce în viață, nu la fiecare pas să se vaite că nu pot face față.
Buna ziua,
Apelați la un psiholog clinician pentru o evaluare si pentru a urma sedinte de terapie psihologica. Este necesar să spuneți tot ceea ce va neliniștește. In functie de rezultatul evaluării, psihologul vă va spune daca este indicat sa apelați si la un medic psihiatru pentru un tratament medicamentos.
Apelați la un psiholog clinician pentru o evaluare si pentru a urma sedinte de terapie psihologica. Este necesar să spuneți tot ceea ce va neliniștește. In functie de rezultatul evaluării, psihologul vă va spune daca este indicat sa apelați si la un medic psihiatru pentru un tratament medicamentos.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4a fost diagnosticat cu tulburare psihica acuta..
- 6Ma ajuta careva?
- 10Oare sunt nebun?
- 48Depresie
- 4tulburare afectiva, sinucidere
- 8Am diabet si ganduri de sinucidere
- 6a vrut sa se sinucida (a dat cu capul de perete), dupa impact a devenit constient
- 64Ganduri de sinucidere
- 19A fost descoperit remediul împotriva sinuciderilor
- 37Care este cea mai usoara metoda de a te sinucide ?
- 45Ajutati-ma - Nu mai scap de ganduri de suicid
- 2Recomandare terapeut Brasov (pericol de suicid)
- 2Ganduri de sinucidere
- 4Fratele meu a avut o tentativa de suicid, iar acum refuza orice ajutor.
Mai multe informații despre: Sinuciderea riscul suicidar
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: