Esofagita ? simt un disconfort in esofag
Buna ziua !!!! De aproximativ 2 saptamini mi-a aparut un disconfort in regiunea esofagului…si anume dupa ce manic sau beau apa, dupa ceva timp dupa masa simt un disconfort in esofag…am tendinta sa regurgitez si simt ca parca imi sta blocat esofagul sau parca am ceva in el…mi se ridica pina in faringe disconfortul…parca imi vine sa vomit
Chiar si daca nu maninc imi apre acelas simptom…practic e permanent…doar dimineata nu-l simt
Sufer de reflux gastroesofagian
De 1 saptamina iau tratament cu pantoprazol 40 mg dimineata insa fara ameliorare
Sunt programata la gastrolog peste 1 luna
Ma ingrijireaza starea mea
Va rog frumos imi puteti spune ce poate fi ???
Multumesc anticipat
Chiar si daca nu maninc imi apre acelas simptom…practic e permanent…doar dimineata nu-l simt
Sufer de reflux gastroesofagian
De 1 saptamina iau tratament cu pantoprazol 40 mg dimineata insa fara ameliorare
Sunt programata la gastrolog peste 1 luna
Ma ingrijireaza starea mea
Va rog frumos imi puteti spune ce poate fi ???
Multumesc anticipat
5 comentarii
Vreau sa adaug ca la inghitituri nu am dureri am disconfort doar cind nu maninc si inghit saliva…mi se duce greu pe esofag
Este un gat uscat
Poate fi și de la helicobacter
Faci un test la laborator pana ajungi la gastrologie pt. Helicobacter din sânge și din scaun
Poate fi doar un gat uscat..
De la faptul ca Nu consumi apa corect și suficient
Poate nu consumi suficient alimente bogate în Vit A. E. D.. Care fiind uleioase. ung și hidratează mucoasele..
Poate faci abuz de Vit C. Ghimbir. Lamai.. Care usucă mucoasele
Poate fi și de la helicobacter
Faci un test la laborator pana ajungi la gastrologie pt. Helicobacter din sânge și din scaun
Poate fi doar un gat uscat..
De la faptul ca Nu consumi apa corect și suficient
Poate nu consumi suficient alimente bogate în Vit A. E. D.. Care fiind uleioase. ung și hidratează mucoasele..
Poate faci abuz de Vit C. Ghimbir. Lamai.. Care usucă mucoasele
Multumesc mult pentru sfat si comentariu
Sanatate va doresc!!!
Sanatate va doresc!!!
Buna ziua!
Va asteoram la nou la Centrul medical PRAIN, pentru un exm ORL si fibriscopie
Avem si Gastro.Pana atuncj pt.diskinezue esofagian, luati va rog MetovloprMid 1 tbx3/zi, inaintd de mese, 15 zile, 15 zile pauza, gargar apa cu bicarbnnat x 3/zu su si inghituti 2-3 guri, apoi pe limba puneti 20 pucaturi di solutia cu Nistatin pulvis, anestezjnavsi Vut A uleioasa si Glicerjna simpla si apoi 30 min, nu beti si nu mancati15.zile, 15 zule oauza in care faceti dupa cele 3 mese zilnice x 3 luni consecutive si inghitit 30 picaturi de Vitamina A uleiiasa si o perla din aceeasi vit A si 30 min nu beti si nu mancat= vit A reface mucoasele i, si mai vorbim dupa o luna.
Sanatate, cu stima,
Dr.Elena Latcan,
Centrul Medical PRAIN
Va asteoram la nou la Centrul medical PRAIN, pentru un exm ORL si fibriscopie
Avem si Gastro.Pana atuncj pt.diskinezue esofagian, luati va rog MetovloprMid 1 tbx3/zi, inaintd de mese, 15 zile, 15 zile pauza, gargar apa cu bicarbnnat x 3/zu su si inghituti 2-3 guri, apoi pe limba puneti 20 pucaturi di solutia cu Nistatin pulvis, anestezjnavsi Vut A uleioasa si Glicerjna simpla si apoi 30 min, nu beti si nu mancati15.zile, 15 zule oauza in care faceti dupa cele 3 mese zilnice x 3 luni consecutive si inghitit 30 picaturi de Vitamina A uleiiasa si o perla din aceeasi vit A si 30 min nu beti si nu mancat= vit A reface mucoasele i, si mai vorbim dupa o luna.
Sanatate, cu stima,
Dr.Elena Latcan,
Centrul Medical PRAIN
Intre mese sau cand aveti disconfirt digestiv, vati apa plata cca 300 ml, odata, care diluiaza aciditatea si merfe si diregt in intestine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Esofagita gr. B ( Los Angeles) + Salami Ulcer Duodenal
- 4mi-e teama... de ce?
- 0Esofagita de reflux sau boala pulmonara?
- 4Refluxul si borsul de casa
- 2Reflux Gastro-Esofagian
- 1posibil reflux
- 1Boala de reflux gastroesofagian cu esofagita grad A,
- 0Reflux esofagian
- 4Dureri mari, helicobacter, esofagita
- 5Probleme cu gatul
- 3Esofagita de reflux /gastrita
- 2Esofagita de reflux
- 1Fuerte in gat
- 2Helicobacter pilory reflux gastroesofagian!
- 1Reflux de 2 ani de zile..
- 1Endoscopie și durere mare de gat
- 2Greata, ragaieli si acreala in gat dupa tratament cu antibiotic pentru o masea
- 1Gât uscat, nod in gât și edem pe aritenoizi
- 1Sângerare nazală/ epistaxis
Mai multe informații despre: Refluxul gastroesofagian Esofagita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: