Streptococ Grup B lamuriri
Buna ziua.
Am facut un set de analize (sange, sumar urina, urocultura). Toate valorile sunt normale, mai putin ph-ul urinei usor marit si rezultatul uroculturii care mentioneaza Streptococ grup B mai mare de 100.000.
Am tot citit despre acest streptococ si din cate am inteles el apare la femeile insarcinate sau oameni care sufera de boli cronice. Este corecta informatia? Numai in aceste cazuri are loc infectia cu acest streptococ?
Multumesc.
Am facut un set de analize (sange, sumar urina, urocultura). Toate valorile sunt normale, mai putin ph-ul urinei usor marit si rezultatul uroculturii care mentioneaza Streptococ grup B mai mare de 100.000.
Am tot citit despre acest streptococ si din cate am inteles el apare la femeile insarcinate sau oameni care sufera de boli cronice. Este corecta informatia? Numai in aceste cazuri are loc infectia cu acest streptococ?
Multumesc.
4 comentarii
Buna, spune mi te rog ce ai rezolvat si mie mi a iesit strep b in urina si am si alte complicatii
Am avut streptococ de tip b. Dupa ce am luat tone de antibiotice a trecut doar cu clindamicina 10 zile, una la 6 ore. Asa ar trebuii sa facem toti sa ne ajutam unul pe celalalt
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19analizele bune, stare fizica proasta, va rog poate ma puteti ajuta
- 28streptococ beta hemolitic
- 7Ofloxacin in timpul sarcinii???
- 20streptococul auriu in gat
- 3streptococ dupa amigdalectomie
- 23Streptococ beta hemolitic de grup C
- 3am aflat ca sunt purtator de streptococ
- 7streptococ beta hemolitic grup C
- 6Streptococ beta-hemolitic de grup C
- 0streptococ beta hemolitic
- 5streptococ recurent copil 5 ani
- 3Streptococ beta-hemolitic grup C
- 3infectie cu streptococ beta hemolitia si ASLO marit
- 8Exudat faringian
- 2Streptococ Alfa Hemolitic..motiv de ingrijorare?
- 4Secretie vaginala
- 0Ficat umflat
- 2Streptococ tip B in sarcina
- 0Streptoccocus grupa B
Mai multe informații despre: Infectia streptococica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: