infectie cu streptococ beta hemolitia si ASLO marit
Buna!
In urma unui exudat faringian mi s-a depistat streptococ beta hemolitic grup A si aslo 470. Am fost la 3 medici care mi-au recomandat 3 sheme diferite de tratament si nu mai stiu pe care sa o urmez. Primul doctor mi-a recomandat sa iau doar moldamin o data la 7 zile timp de o luna dupa care sa repet aslo. Al doilea medic mi-a recomandat sa iau in prima zi o doza de penicilina o data, de 2 mil. si un moldamin de 1.200 mil. Dupa aceea sa iau cate un moldamin la 3, 5, 7 zile si apoi sa continui cu moldamin tot la a 7-a zi, timp de o luna. Apoi sa repet analizele. Al treilea medic mi-a recomandat sa iau zilnic, timp de o saptamana, cate 2 peniciline pe zi (de 1 mil una) apoi sa contiunui cu moldamin, o data pe saptamana, timp de 3 luni.. Va rog sa imi spuneti care tramament e mai eficient deoarece nu stiu pe care sa-l urmez. Va multumesc mult !
Fac precizarea ca amigdalele imi sunt curate, nu sunt marite si am doar o simpla roseata pe faringe.
In urma unui exudat faringian mi s-a depistat streptococ beta hemolitic grup A si aslo 470. Am fost la 3 medici care mi-au recomandat 3 sheme diferite de tratament si nu mai stiu pe care sa o urmez. Primul doctor mi-a recomandat sa iau doar moldamin o data la 7 zile timp de o luna dupa care sa repet aslo. Al doilea medic mi-a recomandat sa iau in prima zi o doza de penicilina o data, de 2 mil. si un moldamin de 1.200 mil. Dupa aceea sa iau cate un moldamin la 3, 5, 7 zile si apoi sa continui cu moldamin tot la a 7-a zi, timp de o luna. Apoi sa repet analizele. Al treilea medic mi-a recomandat sa iau zilnic, timp de o saptamana, cate 2 peniciline pe zi (de 1 mil una) apoi sa contiunui cu moldamin, o data pe saptamana, timp de 3 luni.. Va rog sa imi spuneti care tramament e mai eficient deoarece nu stiu pe care sa-l urmez. Va multumesc mult !
Fac precizarea ca amigdalele imi sunt curate, nu sunt marite si am doar o simpla roseata pe faringe.
3 comentarii
toate tratamentele sunt corecte. scopul e acelas...ereditaea infectiei
sfatul este sa gasiti un med. orl.. cu care safaceti tratamentul cap coada... fara a experimenta.
sfatul este sa gasiti un med. orl.. cu care safaceti tratamentul cap coada... fara a experimenta.
Desi foarte tarziu, raspund intrebarii referitoare la cele 3 tratamente propuse, in situatia in care si altcineva se va intalni cu aceasta incertitudine.Un singur tratament este corect(ESPID), fie ca este purtator sanatos, fie ca este cu o afectiune rinofaringiana: tratament Penicilina oral de preferinta(sau o betalactamina-ori eritromicina) timp de 7-10 zile.Nu este necesar investigare ASLO, nu este necesar si nici rational Moldamin.Reinfectia este posibila, atitudinea medicala ramanand de fiecare data aceeasi.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3streptococ beta hemolitic
- 3balanita sau un posibil streptococ
- 2streptococ betahemolitic grup c
- 2streptococ in gat
- 6aslo marit.. 400
- 2Infectie cu streptococ beta hemolitic la nou nascut
- 2acum un an m-am imbolnavit in zona genitala de streptococ
- 10ASLO marit
- 7streptococ beta hemolitic grup C
- 1o fi vreun streptococ?
- 1aslo cantitativ 639 si implantul dentar
- 5streptococ recurent copil 5 ani
- 5Vizita medicala pentru adminiterea in MAI
- 0streptococcus pneumoniae in nas la copil de 7 ani
- 2Streptococ betahemolitic grup C - tratament homeopat?
- 1ASLO POZITIV
- 0Aslo 1220
- 1candida si streptococ de tip beta hemolitic b
- 0Streptococ tratament
Mai multe informații despre: Infectia streptococica testul aslo
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: