streptococ
Buna ziua.va rog pt un copil de 4ani jumatate.daca se poate.as vrea sa stiu cum se administreaza streptoccocinum ch30.pt a trata o infectie cu streptococul beta hemolitic.mentionez ca a luat antibiotic 10 zile.3doze de Moldamin.dar dupa o luna jumatate infectia a recidivat.a luat iar 7zile de antibiotic.as vrea sa incerc pe cale homeopata tratarea deoarece nu mai vreau antibiotic.
4 comentarii
Daca tratamentului a fost administrat unui copil fara semne de faringita streptococica, este o eroare medicala prin necunoastere, cu atat mai mult cu cat medicul a prescris si Moldamin. Purtatorii sanatosi de str.beta hem nu se trateaza !!!
Multumesc pentru raspuns.mentionez ca tratamentul a fost dat pe baza unor exudate pozitive(strep rapid cred ca se numesc)unde rezultatele se vad in 2minute.copilul facea febra.avea dureri de gât.cu exceptia ultimului cand facea doar febra.nu il durea gâtul
Buna seara.as vrea sa stiu daca un copil care avut 4 infectii streptococice.tratate cu 10 zile ospen.2 zile penicilina injectabil.3 moldamin.la 2 luni iar 7 zile dalacin 150 mg.ar putea devenii purtator sanatos de streptococ beta hem.a.deoarece I am facut un exudat fara ca el sa aiba ceva.si I a iesit pozitiv streptococul.el nu face febra.doar tuseste productiv putin dar la 5 zile de la exudat a inceput tusea.Trebuie sa i dau antibiotic sau daca nu face febra il las.exista vreun risc
Se trateaze doar faringitele streptococice !!! Nu Moldamin, uitati de el !!! Purtatorii sanatosi se lasa in pace !!! Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9operatia de nevi pigmentari, streptococ, bacil coc, dureri
- 2streptococ in gat
- 19analizele bune, stare fizica proasta, va rog poate ma puteti ajuta
- 8contaminare prin sex oral
- 7nu mi s-a prescris tratament- coci gram pozitivi
- 2acum un an m-am imbolnavit in zona genitala de streptococ
- 5candidoza bucala sau streptococ?...Multumesc
- 23Streptococ beta hemolitic de grup C
- 4Rezultat Streptococ
- 0Streptococ B si riscurile la nastere
- 5streptococ recurent copil 5 ani
- 0streptococcus pneumoniae in nas la copil de 7 ani
- 1Larigita faringita mononucleoza...?
- 3Streptococus pneumoniae
- 2Streptococ Alfa Hemolitic..motiv de ingrijorare?
- 2Streptococ
- 5Streptococ, stafilococ...
- 1Streptococcus dysgalactiae in gat
- 0Streptoccocus grupa B
- 15Gonoree / chlamydia in gat ?
Mai multe informații despre: Infectia streptococica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: