Stranut si imi curge nasul

Buna ziua,
De aproape 3 ani am inceput sa am dureri de cap si de urechi. De asemenea stranut frecvent si imi curge nasul, un lichid incolor. Am urmat tratament cu antribiotic, sprayuri nazale dar simptomele continua sa apara. De o perioada ma doare partea stanga a fetei, si cand misc maxilarul. De ieri mi s-a umflat in varful capului ca si cum ar fi un cucui. Am uitat sa precizez ca am o iritatie pe scalp, s-ar putea sa fie psoriasis. Oare sunt legate toate aceste simptome intre ele? Ce a-ti putea sa imi recomandati? Va multumesc
De aproape 3 ani am inceput sa am dureri de cap si de urechi. De asemenea stranut frecvent si imi curge nasul, un lichid incolor. Am urmat tratament cu antribiotic, sprayuri nazale dar simptomele continua sa apara. De o perioada ma doare partea stanga a fetei, si cand misc maxilarul. De ieri mi s-a umflat in varful capului ca si cum ar fi un cucui. Am uitat sa precizez ca am o iritatie pe scalp, s-ar putea sa fie psoriasis. Oare sunt legate toate aceste simptome intre ele? Ce a-ti putea sa imi recomandati? Va multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mancarimi ale ochilor si stranuturi exagerate.
- 2stranutul este o boala?
- 7ii curge nasul si e racit tot timpul
- 5De cam 2 luni mi-a aparu ca un fel de excrescenta in una dintre fosele nazale
- 10stranut. alergie la frig???
- 5Senzatie de stranut, de patru zile
- 1stranut, secretii ale nasului si durere deasupra ochiului stang
- 5expectoratie galbena... credeti ca e necesar si un control pentru TBC sau o radiografie pulmonara?
- 9stranuturi puternice
- 4ORL. ni s-a prescris nizoral dar nu cunosc nici o ameliorare.
- 2Stranutul in timpul RMN-ului !!!
- 4Mancarime in gât, stranut puternic si des, intepaturi ochiul stâng si infundari nazale
- 1Stranut frecvent
- 2Mancarime la nivelul ochilor+ochi uscati si stranuturi
- 2Ochi care lacrimeaza, stranut
- 3Dureri în piept si in zona plamanilor!
- 2Nu mai pot stranuta
- 1O fi semn de boală sau cu totul altceva ?
Mai multe informații despre: Stranutul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: