Nu pot stranuta
Buna seara! N-am mai stranutat de duminica, aproape o saptamana. Am senzatia puternica de stranut dar nu se termina cu un stranut, ma opresc inainte de asta. nu stiu de ce :(
Nu sunt racit, nimic, doar ca luni am alunecat rau pe o parte si mai simt o mica durere in spate(doar cand tusesc<forta> sau cand ma aplec spre o parte). Oare sa fie asta de vina? Sa nu ma lase din cauza asta? Sa nu afecteze stranutul spatele?
Nu sunt racit, nimic, doar ca luni am alunecat rau pe o parte si mai simt o mica durere in spate(doar cand tusesc<forta> sau cand ma aplec spre o parte). Oare sa fie asta de vina? Sa nu ma lase din cauza asta? Sa nu afecteze stranutul spatele?
4 comentarii
da. la stranut participa si muschii cutii toracice.. care trebuie sa faca presiunea suficienta pentru a stranuta
O durere intercostala poate bloca procesul de stranut
Nasul trebuei vazut la ORL
O durere intercostala poate bloca procesul de stranut
Nasul trebuei vazut la ORL
Durerea a trecut, nu ma mai deranjeaza acum si mai simt ceva doar daca fortez acea zona. Ma tot uit inspre soare in speranta ca mi-am revenit, dar tot nu pot desi am fost foarte aproape astazi. Eu unu care stranutam obligat cand ma uitam la soare :(
Buna ziua!Tatal meu este cu dementa mixta ultima faza. De vreo 2 ani are foarte multe secretii si se ineaca foarte rau cand mananca, chiar daca toata mancarea o dam pasata.A avut o pneumonie acum o luna si a primit tratament cu cefort si augmentin.Medicul care a venit la domiciliu si l-a ascultat a spus ca pneumonia s-a vindecat.Am facut acum cateva zile analiza secretiilor si a iesit candida prezent.pot fi tusea si secretiile acestea albe foarte multe de la candida?el nu mai vorbeste nu colaboreaza.
.Va rog din suflet daca puteti sa-mi spuneti care este schema corecta sa scapam de candida?Am primit urmatorul rezultat?
Antifungigrama
Amfotericina B-S
Nistatin-S
Flucitozin-S
Econazol-S
Ketokonazol-S
Miconazol-S
Fluconazol-S
La farmacie am gasit numai nistatinul si fluconazol.
Stiu ca dificultatea la inghitire este de la boala dar asta voiam sa-mi spuneti dumneavoastra poate fi si din cauza acestor secretii cu care se ineaca foarte des..si trebuie sa il curatam cum putem.
Va multumesc.
.Va rog din suflet daca puteti sa-mi spuneti care este schema corecta sa scapam de candida?Am primit urmatorul rezultat?
Antifungigrama
Amfotericina B-S
Nistatin-S
Flucitozin-S
Econazol-S
Ketokonazol-S
Miconazol-S
Fluconazol-S
La farmacie am gasit numai nistatinul si fluconazol.
Stiu ca dificultatea la inghitire este de la boala dar asta voiam sa-mi spuneti dumneavoastra poate fi si din cauza acestor secretii cu care se ineaca foarte des..si trebuie sa il curatam cum putem.
Va multumesc.
NU se scapa de candida in acest caz
candidoza este prezenta in mod normal in organism
sistemul imunitar este acel care tine la control infectiiel si micoza
pacientii cu boli cronice si digestie proasta.. nu pot fi vindecati complet
in rest pentru a ameliora starea se urmeaza pasii
1 Se exclud complet din alimentatie.. Lactatele, dulcele, ... care intretin micoza
se exclud. fainoasele.. care produc exces de MUCUS
2 se folosesc preparate naturiste pentru digestie si imunitate.. pe baza de echinacee, spirulina, ginseng, gemoderivate de Stejar, nuc...s.a
candidoza este prezenta in mod normal in organism
sistemul imunitar este acel care tine la control infectiiel si micoza
pacientii cu boli cronice si digestie proasta.. nu pot fi vindecati complet
in rest pentru a ameliora starea se urmeaza pasii
1 Se exclud complet din alimentatie.. Lactatele, dulcele, ... care intretin micoza
se exclud. fainoasele.. care produc exces de MUCUS
2 se folosesc preparate naturiste pentru digestie si imunitate.. pe baza de echinacee, spirulina, ginseng, gemoderivate de Stejar, nuc...s.a
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stranutul este o boala?
- 7ii curge nasul si e racit tot timpul
- 28stranut si mancarimi ale nasului
- 10stranut. alergie la frig???
- 1Stranut foarte des
- 6de un an de zile eu parca sunt racit mereu
- 5Senzatie de stranut, de patru zile
- 5de un an ma confrunt cu stranuturi si secretii nazale
- 9Raceala vara (pe canicula)
- 1stranut, secretii ale nasului si durere deasupra ochiului stang
- 5expectoratie galbena... credeti ca e necesar si un control pentru TBC sau o radiografie pulmonara?
- 9stranuturi puternice
- 4ORL. ni s-a prescris nizoral dar nu cunosc nici o ameliorare.
- 6infectie corzi vocale?
- 2Stranutul in timpul RMN-ului !!!
- 0Stranut si imi curge nasul
- 2Mancarime la nivelul ochilor+ochi uscati si stranuturi
- 3Dureri în piept si in zona plamanilor!
Mai multe informații despre: Stranutul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: