cand stranut mai puternic elimin ceva galben mic tare
buna seara, as avea si eu o intrebare. cand stranut mai puternic elimin ceva galben mic tare nu e sputa si de curiozitate am mirosit si e puroi.va rog sa imi spuneti ce se intampla si ce sa fac?
5 comentarii
o Radiografie SAF si un consult la ORL cu rezultatul
Buna ziua domnul doctor!sunt mamica unei fetite de 5 luni jumatate si de 4 zile ii curge nasucul..i-am pus ser fiziologic 2 picaturi in fiecare nara inainte sa-i aspir nasul cu batista bebelusului si vibrocil cate o picatura la 8 h..seara am vazut ca respira parca mai bine, insa ziua ii curge foarte mult..ii trag mucisorii si tot degeaba, dupa 2 minute iar se aud mucisori in nasucul ei..ce ma sfatuiti sa fac?Va multumesc frumos!
sa cautati cauya problemelor
verificati daca nu face febra, sa analiyati regimul alimentar.. poatea ati introdus ceva in alimentatie care nu tolereaya ) un produs alimentar producator de mucus /
continuati sa aspirati secretiile si sa urmariti copilul
daca apre febra mai marede 37.8 tre sa mergeti la un medic ORL sa vada nasul
verificati daca nu face febra, sa analiyati regimul alimentar.. poatea ati introdus ceva in alimentatie care nu tolereaya ) un produs alimentar producator de mucus /
continuati sa aspirati secretiile si sa urmariti copilul
daca apre febra mai marede 37.8 tre sa mergeti la un medic ORL sa vada nasul
Temperatura i-am luat-o si nu are..mi-ati putea spune va rog, care sunt acele alimente producatoare de mucus?Multumesc frumos ca v-ati facut timp sa raspundeti si la mesajul meu!O zi buna va doresc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stranutul este o boala?
- 5De cam 2 luni mi-a aparu ca un fel de excrescenta in una dintre fosele nazale
- 10stranut. alergie la frig???
- 6de un an de zile eu parca sunt racit mereu
- 5Senzatie de stranut, de patru zile
- 5de un an ma confrunt cu stranuturi si secretii nazale
- 5expectoratie galbena... credeti ca e necesar si un control pentru TBC sau o radiografie pulmonara?
- 4ORL. ni s-a prescris nizoral dar nu cunosc nici o ameliorare.
- 4in anumite incaperi, stranut... ce pot sa fac?
- 3stranut si nas infundat
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 2Stranut puternic urmat de durere in partea stanga zona coastelor(posibil zona plamanului)
- 6infectie corzi vocale?
- 2Stranutul in timpul RMN-ului !!!
- 0Stranut si imi curge nasul
- 1Stranut frecvent
- 4Nu pot stranuta
- 2Mancarime la nivelul ochilor+ochi uscati si stranuturi
- 3Dureri în piept si in zona plamanilor!
- 0Problema enervanta cu nasul
Mai multe informații despre: Stranutul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: