Stări îngrozitoare de neliniște permanenta
Bună ziua. De vreo săptămână am niște emoții permanente resimțite în zona abdominala, care îmi fac imposibila viata. Nu pot manca, nu ma mai atrage nimic, nu ies din casa. Emoțiile sunt permanente, de dimineață pana noaptea târziu. Nu pot adormi, și dacă în final adorm ma trezesc devreme cu aceleași emoții nejustificate. Am fost la psihiatru și mi-a prescris Orfiril plicuri la nevoie, quetiapina 200 seara o pastila și 1/2 Mirzaten.
E posibil sa nu mai îmi treacă niciodată aceste emoții?
Încă nu am luat decât un plic de orfiril dar nu simt îmbunătățire.
E posibil sa nu mai îmi treacă niciodată aceste emoții?
Încă nu am luat decât un plic de orfiril dar nu simt îmbunătățire.
7 comentarii
O sa iti treaca, stai linistita, asteapta sa isi face efectul tratamentul, dureaza cel putin 21 zile pana intra in efect, ia-ti tratamentul ca la carte, nu un pic de orfilril ! Trebe sa iei mai departe fara intrerupere chiar daca nu simti inca efecte.
Orfiril mi s-a spus sa își doar la nevoie. Nu știu ce înseamnă la nevoie. Frica și emoțiile permanente pe care le simt nu îmi permit sa fac nimic din ceea ce făceam înainte, doar la asta ma gândesc, dacă nu vor mai trece aceste emoții niciodată??
Ok. Însă tratamentul principal, quetiapina si Mirzaten sunt prescrie o singura data pe zi, seara. Ce fac însă toată ziua?
Acum medicul psihiatru a mai adăugat Zoloft, pe lângă Quetiapina și mirzaten.
Deci Quetiapina 300 una seara, mirzaten 1 seara, 2 Zoloft dimineață, 1 zoloft dupa masa și anxiar 1-1/2-1/2.
Nu e cam prea mult?
Deci Quetiapina 300 una seara, mirzaten 1 seara, 2 Zoloft dimineață, 1 zoloft dupa masa și anxiar 1-1/2-1/2.
Nu e cam prea mult?
Stati cu tratamentul initial, luat corect, minim 5 saptamani (35 zile). Unii obtin rezultate dupa 5 saptamani.
Daca nu se obtin rezultate dupa 5 saptamani abia atunci luati noul tratament.
3 Zolofturi pe zi, fara sa stiti cum va merge cu unul, e cam mult, da.
Daca nu se obtin rezultate dupa 5 saptamani abia atunci luati noul tratament.
3 Zolofturi pe zi, fara sa stiti cum va merge cu unul, e cam mult, da.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Atac de panica, stări de nelinişte, isomnie
- 9Ce sa fie?
- 1TPSV - Simt ca nu-mi pot controla emotiile
- 2Emoții puternice ce nu le pot controla
- 10Neliniste care dureaza de ceva timp
- 1ce anume se intampla
- 16Ce medicamente imi puteti recomanda pentru acatisie?
- 1Neliniste, anxietate
- 0O parere - stressmanager este bun împotriva stresului și a stărilor de neliniște?
- 0Lipsa de magneziu?
- 11Trezire peste noapte, tahicardie, frica, neliniste
- 9Știe cineva ce am??? stare de frica exagerata in corp
- 8Nu mai pot. Am inceput cu palpitații și îmi tremura tot corpul, stare de neliniște și panică.
- 2Simptome ciudate, care ar putea fi cauzele?
Mai multe informații despre: Nelinistea emotiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: