Neliniste, anxietate
Buna ziua,
De cateva luni am inceput sa am un nod in gat, stari de neliniste, ma sperii de la orice, si am mereu senzatia ca o sa se intample ceva rau.Ba mai mult, am inceput sa devin obsedata de anumite temeri, ( desi eram constienta undeva ca nu are cum sa fie asa, dar pur si simplu nu puteam sa mi le scot din cap). Mi-am luat niste calmante pe baza de plante, precum : calmogen plant, strescontrol, stresclic complex.O perioada au avut efect, dar starile de neliniste au continuat sa apara.De cateva zile simt o pulsatie in stomac, nu neaparat o durere, pur si simplu parca misca ceva pe acolo, si o neliniste de care nu pot scapa. Ma intreb, starile acestea pot fi tratate cu medicamente naturiste si ceaiuri, avand in vedere ca prea curand nu pot ajunge la un medic?Stiti cumva vreun medicament naturist care, chiar ma poate linisti ? In special nervii de la stomac, care pulseaza intruna.Va multumesc anticipat.
De cateva luni am inceput sa am un nod in gat, stari de neliniste, ma sperii de la orice, si am mereu senzatia ca o sa se intample ceva rau.Ba mai mult, am inceput sa devin obsedata de anumite temeri, ( desi eram constienta undeva ca nu are cum sa fie asa, dar pur si simplu nu puteam sa mi le scot din cap). Mi-am luat niste calmante pe baza de plante, precum : calmogen plant, strescontrol, stresclic complex.O perioada au avut efect, dar starile de neliniste au continuat sa apara.De cateva zile simt o pulsatie in stomac, nu neaparat o durere, pur si simplu parca misca ceva pe acolo, si o neliniste de care nu pot scapa. Ma intreb, starile acestea pot fi tratate cu medicamente naturiste si ceaiuri, avand in vedere ca prea curand nu pot ajunge la un medic?Stiti cumva vreun medicament naturist care, chiar ma poate linisti ? In special nervii de la stomac, care pulseaza intruna.Va multumesc anticipat.
1 comentarii
Bună ziua.
Recomandarea mea este sa mergeți la un medic psihiatru sau un psihoterapeut. Medicamentele naturiste sau ceaiurile nu o sa va ajute pe termen lung.
Recomandarea mea este sa mergeți la un medic psihiatru sau un psihoterapeut. Medicamentele naturiste sau ceaiurile nu o sa va ajute pe termen lung.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Atac de panica, stări de nelinişte, isomnie
- 3ce poate fi?? palpitatii si stare de neliniste foarte mare
- 9Ce sa fie?
- 10Neliniste care dureaza de ceva timp
- 16Ce medicamente imi puteti recomanda pentru acatisie?
- 0O parere - stressmanager este bun împotriva stresului și a stărilor de neliniște?
- 0Lipsa de magneziu?
- 2Mirzaten, anxiar
- 11Trezire peste noapte, tahicardie, frica, neliniste
- 9Știe cineva ce am??? stare de frica exagerata in corp
- 7Stări îngrozitoare de neliniște permanenta
- 1Simptome ciudate: ameteala, amorteli, cap infundat, neliniste, agitatie, senzatie de plutire, greata
- 8Nu mai pot. Am inceput cu palpitații și îmi tremura tot corpul, stare de neliniște și panică.
- 2Simptome ciudate, care ar putea fi cauzele?
Mai multe informații despre: Nelinistea