Emoții puternice ce nu le pot controla | Forumul Medical ROmedic

Emoții puternice ce nu le pot controla

03-11-2016
anchidim
Nu este medic/terapeut
anchidim
Bună! As dori un sfat sau ajutor sa mi pot rezolva odată problema. Nu sunt emotiva dîn contra sunt puternica in rest dar nu reușesc sa mi stăpânesc emoțiile care ma copleșesc la examenul auto cu agentul de politie lângă mine!! Și asta mi sa întâmplat de doua ori...și bineînțeles ca fac greșeli ! Mulțumesc
2 comentarii
2
03-11-2016, ora 17:14
Psiholog Pătraşcu Roxana
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pătraşcu Roxana
Buna ziua,

Este firesc sa aveti emotii in astfel de momoente. Este un examen de care doriti sa treceti cu bine si sa va vedeti cu permisul luat. Daca totusi emotiile de anxietate sunt prea intense si nu reusiti sa le controlati, puteti apela la cateva sedinte de psihoterapie cognitiv-comportamentale si dezvoltare personala. In cadrul acestor sedinte veti invata sa faceti diferenta intre anxietatea patologica si ingrijorarile adaptative, sa va reduceti nivelul de anxietate - astfel incat sa ajungeti la performanta dorita, veti invata sa reduceti nivelul de activare neurofiiologica, sa va relaxati in situatiile in care momentan sunteti tensionata, veti practica expuneri in imaginar ca atunci cand va confruntati cu examentul propriu zis sa reactionati adecvat.

Succes!
0
04-11-2016, ora 09:37
anchidim
Nu este medic/terapeut
anchidim
Va mulțumesc pentru răspuns! Am sa încerc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul