Emoții puternice ce nu le pot controla
Bună! As dori un sfat sau ajutor sa mi pot rezolva odată problema. Nu sunt emotiva dîn contra sunt puternica in rest dar nu reușesc sa mi stăpânesc emoțiile care ma copleșesc la examenul auto cu agentul de politie lângă mine!! Și asta mi sa întâmplat de doua ori...și bineînțeles ca fac greșeli ! Mulțumesc
2 comentarii
Buna ziua,
Este firesc sa aveti emotii in astfel de momoente. Este un examen de care doriti sa treceti cu bine si sa va vedeti cu permisul luat. Daca totusi emotiile de anxietate sunt prea intense si nu reusiti sa le controlati, puteti apela la cateva sedinte de psihoterapie cognitiv-comportamentale si dezvoltare personala. In cadrul acestor sedinte veti invata sa faceti diferenta intre anxietatea patologica si ingrijorarile adaptative, sa va reduceti nivelul de anxietate - astfel incat sa ajungeti la performanta dorita, veti invata sa reduceti nivelul de activare neurofiiologica, sa va relaxati in situatiile in care momentan sunteti tensionata, veti practica expuneri in imaginar ca atunci cand va confruntati cu examentul propriu zis sa reactionati adecvat.
Succes!
Este firesc sa aveti emotii in astfel de momoente. Este un examen de care doriti sa treceti cu bine si sa va vedeti cu permisul luat. Daca totusi emotiile de anxietate sunt prea intense si nu reusiti sa le controlati, puteti apela la cateva sedinte de psihoterapie cognitiv-comportamentale si dezvoltare personala. In cadrul acestor sedinte veti invata sa faceti diferenta intre anxietatea patologica si ingrijorarile adaptative, sa va reduceti nivelul de anxietate - astfel incat sa ajungeti la performanta dorita, veti invata sa reduceti nivelul de activare neurofiiologica, sa va relaxati in situatiile in care momentan sunteti tensionata, veti practica expuneri in imaginar ca atunci cand va confruntati cu examentul propriu zis sa reactionati adecvat.
Succes!
Va mulțumesc pentru răspuns! Am sa încerc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3teama de transportul in comun-anxietate?
- 6Anxietate frica fara motiv
- 3poate implica anxietatea probleme in viata sexuala?
- 481Golul mental si lipsa trairilor
- 4anxietate, depresie sau o boala?
- 9probleme cu tiroida?
- 7anxietate si atacuri de panica
- 4Legatura dintre droguri si anxietate...
- 7Anxietate si atacuri de panica
- 5Sufar de anxietate si depresie de cativa ani, un sfat va rog
- 6Anxietate depersonalizare
- 4Xanax. Sa iau sau sa nu iau ?
- 3Sfat - anxietate, depresie sau alta afectiune
- 3Anxietate sau efecte adverse (zoloft) ?
- 6Simptome neurologice cauzate de anxietate?
- 7Tinitus sau anxietate?
- 0Anxietatea generalizata si atacuri de panica
- 5Anxietate dupa covid
- 5Ajutați-mă! sufăr de anxietate generalizata cu somatizari
Mai multe informații despre: Anxietatea emotiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: