nas infundat, fumat...
buna seara!
de ceva timp ma confrunt cu aceasta problema..la inceput am zis ca este din cauza fumatului, caci dupa fumat mi se infunda nasul si ma ustura putin gatul, acum m-am lasat..foarte rar mai fumez o tigara caci ma ia iar usturimea si nasul mi se infunda!
acum vreo 2 ani am fost la orl si mi-a pus diagnostic de rinita cronica si laringita cronica..mi-a dat un tratament dupa care mi-am revenit pe moment...dar mi-a spus sa merg sa imi taie cornetele...dar nu am mai ajuns.
in situatia de fata am tot folosit olynth si ulterior otrinase dar nu mai mult de 3 ori pe zi...si spray cu apa de mare..dar totusi mi se infunda nasul foarte tare iar daca incerc sa mi-l suflu parca mai rau nu pot respira.
ce pot folosi sa imi revin?sau trebuie sa ma duc sa imi taie cornetele?
multumesc anticipat!
de ceva timp ma confrunt cu aceasta problema..la inceput am zis ca este din cauza fumatului, caci dupa fumat mi se infunda nasul si ma ustura putin gatul, acum m-am lasat..foarte rar mai fumez o tigara caci ma ia iar usturimea si nasul mi se infunda!
acum vreo 2 ani am fost la orl si mi-a pus diagnostic de rinita cronica si laringita cronica..mi-a dat un tratament dupa care mi-am revenit pe moment...dar mi-a spus sa merg sa imi taie cornetele...dar nu am mai ajuns.
in situatia de fata am tot folosit olynth si ulterior otrinase dar nu mai mult de 3 ori pe zi...si spray cu apa de mare..dar totusi mi se infunda nasul foarte tare iar daca incerc sa mi-l suflu parca mai rau nu pot respira.
ce pot folosi sa imi revin?sau trebuie sa ma duc sa imi taie cornetele?
multumesc anticipat!
5 comentarii
cauta o farmacie care prepara COLARGOL.
cate 3 pic la 8 ore 10 zile.. in pozitie culcat pe spate.. dac nu isi fac efectul o sa mergi la ORL.. sa vada cum au evoluat cornetele.. si poate este cazul de o interventie( NU neaparat clasic.. se poate si cu laser si cu Radiofrecventa!)
cate 3 pic la 8 ore 10 zile.. in pozitie culcat pe spate.. dac nu isi fac efectul o sa mergi la ORL.. sa vada cum au evoluat cornetele.. si poate este cazul de o interventie( NU neaparat clasic.. se poate si cu laser si cu Radiofrecventa!)
multumesc pt raspuns!
picaturile le pot folosi si daca sunt putin racita?
picaturile le pot folosi si daca sunt putin racita?
se pot folosi.. dar este recomandat initial sa desfundati nasul cu alceva( ser. efedrinat, rinofug, s.a) // dupa care sacuratati bine nasul.. si colargolul sa. administratipe nasul curat!
multumesc inca o data!am sa incerc si am sa va anunt cum merg lucrurile!
un sfarsit de sapt cat mai placut!
un sfarsit de sapt cat mai placut!
Buna ziua...am si eu o intrebare...dupa ce fumez...2-3 tigari seara...se infunda nasul a doua zi..chiar si peste noapte..am avut deviatie de sept...( m-am operat) rinita cronica(m-am operat).., , daca stau 1 sapt fara sa fumez nu mi se infunda deloc.Ce as putea sa fac?Multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5tremuratul mainilor dimineata daca beau cafea si fumez pe stomacul gol
- 4consecinta a masturbarii...
- 8va rog ajutati-ma cu un sfat; nas infundat la copil
- 11tigara...
- 8nas infundat la copil de 4 ani
- 8Durere de ureche si nas infundat
- 6nas infundat nu doresc operatie polipii
- 1urechi si nas infundate
- 3Fumatul cauzeaza impotenta
- 4Nasul infundat de 3 ani
- 2Fumatul!! e urgent si nu e vorba ca vreau sa ma las
- 4Ajutati-ma! nas infundat de 2 luni
- 1mucozitati cu sange
- 1Am gatul inflamat!!
- 1alcool si tutun
- 5Nas infundat de la nastere
- 3Nas infundat si care curge
- 6Nas infundat noaptea
- 1Nas infundat partial in pozitia vertical si aproape total in pozitia orizontala
- 1Nara infundata
Mai multe informații despre: Fumatul nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: