Stare generală de rău
Bună ziua, de mai mulți ani dimineața când mă trezesc am o nară înfundată, dacă fac mișcare minim 10 min se desfundă dar apoi peste ceva timp se înfundă iar, trebuie să fiu mereu in mișcare ca să respir pe ambele nări.Daca fac mișcari bruște cu capul se desfundă si aud o pocnitură, iar dacă stau aplecat se înfundă ambele nări și urechi, simt o presiune in nas, cap, ochii.Am și alte simptome: presiune, dureri, amețeli de cap dimineața și seara, senzația că stau cu capul in jos în poziția culcat, țiuit și vuet cîteodată in ureche, senzația de gâdilit în nară, pocnituri în ureche când vorbesc și înghit, presiune oculară și vedere încețoșată, sensibilitate la lumină, senzații de vomă, lipsa poftei de mâncare, insomnii, stare de oboseală, amorțeala mânilor, mâni și picioare reci.Am fost recent la medicul ORL si am făcut radiografia sinusurilor și tot ok. La Oftalmolog în urma examenul sa constatat că aveam -0.25 ochi stâng, -0.5 ochi drept, acum port ochelari dar tot același simptome am.Analiza de sânge și urină - ok, radiografie și spirometrie la plămâni- ok, EKG și ECG - ok. Să fac un CT la cap si sinusuri nazale? Sau mai bine un fund de ochi?
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4nara infundata
- 2nara infundata
- 3Nara infundata dupa operatie
- 2doar o nara infundata (dupa operatie)
- 2Nara infundata permanent.
- 1Nără înfundată
- 1Respiratie cu nod in gat si o nara infundata
- 1Nara infundata
- 0Respir Doar pe o nara !
- 0Nară înfundă mereu
- 1Nas infundat, cate o nara alternativ
- 1Nas înfundat, sângerări nazale, mâncărime de piele, strănut
- 2Problemă recentă la nivelul nasului
- 0Dupa dependenta Olynth am ramas cu o nara infundata mereu! Ajutor va rog!
- 5Nara stângă înfundată total
- 10Nas infundat doar pe o nara noaptea
Mai multe informații despre: nara infundata