doar o nara infundata (dupa operatie)
M-am operat de polipi, mucoasa., si deviatie de sept de curand. Totul a decurs bine, la control periodic pentru curatare (de vreo 10 ori pana acum), iar ultimile 3 ori, mi se tot infunda nara stanga, sau respir mai greu. Doctorul mi-a precizat ca se tot lipeste canalul (n-am inteles prea bine) iar cand imi rezolva, respir bine o zi, si o iau de la capat. Precizez, ca la control tot timpul cand imi umbla, imi curge sange din nara respectiva (calumea). Momentan mi-a zis sa folosesc apa de mare si rinopanteina, si tot merg periodic la control la 2 sapt. (si iar o iau de la capat; este a 3-a oara pana acum).
Ma puteti ajuta cu un sfat, ca m-am cam saturat sa mi se infunde nara. Pot folosi si alte solutii? Gen: colargon? nu stiu, orice.
Ma puteti ajuta cu un sfat, ca m-am cam saturat sa mi se infunde nara. Pot folosi si alte solutii? Gen: colargon? nu stiu, orice.
2 comentarii
da.. dupa ce curati nasul cu ser. mai bine cu Quixx soft
pui 2 pic Colargol in fiecre parte, culcat pe spate, , ca picaturile sa mearga pe toata lungimea cornetului.. pana in rinofaringe
pui 2 pic Colargol in fiecre parte, culcat pe spate, , ca picaturile sa mearga pe toata lungimea cornetului.. pana in rinofaringe
Multumesc! Si mi se mai intampla ceva anume... Este normal ca dupa operatie, cand pun capul pe perna, sau stau intins, cum stau pe o parte, se infunda o nara, cum stau pe cealalta parte se infunda cealalta nara. ?!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 50M-am trezit intr-o dimineata cu nasul infundat
- 11nas infundat
- 88Nas infundat. Micsorare cornete cu radiofrecventa?
- 30nas infundat, dar numai cate o nara, cand se desfunda una se infunda cealalta
- 7nas infundat foarte rau!
- 7De cateva zile am o mancarime in urechea dreapta
- 4nas infundat, fetita un an
- 6Dureri mari de cap, nas infundat
- 2Nas infundat, respiratie ingreunata si uneori ameteli
- 27am febra in continuu cu frisoane, nas infundat, mi s-a umflat gatul si diaree
- 1Nara infundata cu mâncare
- 14Presiune pe nas, ameteala, vedere intetosata si urechii care se blocheaza
- 1Uscaciune nas si gat/ stranut des...
- 1Nas infundat, rinita cronica si stafilococ auriu!!!!
- 0Respir Doar pe o nara !
- 7Nas infundat
- 0Problema enervanta cu nasul
- 1Nu scăpăm de mucisori
- 1Nas infundat, posibila lipsa de oxigen accentuata pe timpul noptii
Mai multe informații despre: nasul infundat nara infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: