doar o nara infundata (dupa operatie)
M-am operat de polipi, mucoasa., si deviatie de sept de curand. Totul a decurs bine, la control periodic pentru curatare (de vreo 10 ori pana acum), iar ultimile 3 ori, mi se tot infunda nara stanga, sau respir mai greu. Doctorul mi-a precizat ca se tot lipeste canalul (n-am inteles prea bine) iar cand imi rezolva, respir bine o zi, si o iau de la capat. Precizez, ca la control tot timpul cand imi umbla, imi curge sange din nara respectiva (calumea). Momentan mi-a zis sa folosesc apa de mare si rinopanteina, si tot merg periodic la control la 2 sapt. (si iar o iau de la capat; este a 3-a oara pana acum).
Ma puteti ajuta cu un sfat, ca m-am cam saturat sa mi se infunde nara. Pot folosi si alte solutii? Gen: colargon? nu stiu, orice.
Ma puteti ajuta cu un sfat, ca m-am cam saturat sa mi se infunde nara. Pot folosi si alte solutii? Gen: colargon? nu stiu, orice.
2 comentarii
da.. dupa ce curati nasul cu ser. mai bine cu Quixx soft
pui 2 pic Colargol in fiecre parte, culcat pe spate, , ca picaturile sa mearga pe toata lungimea cornetului.. pana in rinofaringe
pui 2 pic Colargol in fiecre parte, culcat pe spate, , ca picaturile sa mearga pe toata lungimea cornetului.. pana in rinofaringe
Multumesc! Si mi se mai intampla ceva anume... Este normal ca dupa operatie, cand pun capul pe perna, sau stau intins, cum stau pe o parte, se infunda o nara, cum stau pe cealalta parte se infunda cealalta nara. ?!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 31Picaturi nazale si nasul e in continuare infundat
- 9are de mic nasul infundat!
- 30nas infundat, dar numai cate o nara, cand se desfunda una se infunda cealalta
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 8Durere de ureche si nas infundat
- 3nas infundat si lipsa de aer
- 6Baiatul 4 ani si 3 luni: nas infundat, dureri de urechi
- 39nas infundat, dureri de urechi
- 2nas infundat la bebelusul de 11 luni
- 4Bebelus 3 luni nas infundat
- 3Nas înfundat 3 luni
- 1Nas infundat de un an de zile cu secretii
- 1Nas infundat partial in pozitia vertical si aproape total in pozitia orizontala
- 4Nas infundat
- 2Nas înfundat bebelus
- 1Nas înfundat, sângerări nazale, mâncărime de piele, strănut
- 2Stare de rau
- 1Nu scăpăm de mucisori
Mai multe informații despre: nasul infundat nara infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: