Dupa dependenta Olynth am ramas cu o nara infundata mereu! Ajutor va rog!

21-07-2021
daventrik
Nu este medic/terapeut
daventrik
Buna ziua,

Am fost dependent de Olynth vreo jumatate de an daca nu chiar mai bine. Am reusit sa ma las de el cu o schema proprie de reducere a concentartiei substantei active adica diluam treptat Olynthul cu ser fiziologic pana am ajuns sa nu mai folosesc deloc. Am reusit sa am o nara desfundata de atunci si la fel a ramas si acum (dupa inca vreo 6 luni de cand nu mai iau Olynth) dar am o nara infundata mereu. Partea ciudata e urmatoarea: sa zicem ca am nara stanga infundata; daca ma pun sa dorm pe partea dreapta, se desfunda stanga si se infunda dreapta. Nu am mucozitati. Nu pot sa respir normal, am palpitatii, senzatia ca nu trag destul aer cat trebuie, va rog o recomandare cum sa reusesc sa desfund si nara asta sa pot sa respir si eu normal. Am fost al ORL, mi-a dat picaturi nasonex si pseudoefedrida pe care cand le iau, ma face sa fiu titirez, vb mult si sunt energizat, ajuta pe moment dar pe urma tot nu pot respira normal. Am incercat si apa marina dar degeaba. Va rog sa am ajutati cu o recomandare, sper sa nu fie de operat!

Cu stima,
David Dragomir
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.