Stare depresiva..
De vreo 2 saptamani, ma confrunt cu niste stari ciudate. Am impresia ca ma dor toate celela, ca azi am ceva la picioare, ca ba ma dor ovarele, ba capu de toate. Nu am pofta de mancare uneori, imi vine sa plang in fiecare zi, si cel mai aiurea este ca eu chiar cred ca am ceva fizic. Am crezut ca sunt insarcinata dar am facut 2 teste, au iesit negativ, am fost si am facut o ecografie abdominala si mi-a spus ca sunt perfect sanatoasa si am avut si menstruatia.. Si totusi ma simt groaznic. Precizez ca iau si anticonceptionale, dar vreau dupa ce termin folia sa ma las de ele..mai am 5...Nu stiu ce sa mai fac, mi-am facut si programare la psiholog. Oare chiar am ceva fizic, sau sunt doar niste stari si cum pot sa scap de ele?
3 comentarii
Starile depresive pot avea drept cauza pilulele contraceptive, multe femeie se confrunta cu depresie din cauza acestor pastile. Eu cred ca dupa ce vei renunta la ele vei redeveni tu.
Eu ma simteam groaznic dpdv emotional atunci cand luam ac.
Eu ma simteam groaznic dpdv emotional atunci cand luam ac.
Da, sper sa nu mai am aceste stari dupa ce renunt la ele. Totusi mai am o intrebare, am fost si la psiholog si ma tot gandeam ca am impresia ca ma doare aia, si ovarele si burta..si multe altele. O fi de la faptul ca trebuie sa-mi vina menstr. cam spre miercurea viitoare, sau as putea fi insarcinata. nu am mai avut contact de o luna si putin. iar de la ultimul imi facusem 2 teste care au iesit negative, si am fost la ecografie si totusi tind sa cred ca am o mie de stari. Poate o fi si de la stres sau e posibil sa fiu putin ipohondra..asa mi-a zis psihologul..
Poate? Putin? acestea sunt alternativele cele mai plauzibile pentru simptomele descrise, DAR ele pot coexista. Adica, stresul intens creste sensibilitatea organica iar aceasta situatie va deprima. Daca aceste stari dureaza de mai mult timp, este putin probabil sa se datoreze doar anticonceptionalelor.
Numai bine.
Numai bine.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Sfatuti-ma cum sa ajut o persoana depresiva...va rog
- 13As vrea si eu un sfat...
- 14Depresie provenita din pesimism + stress ?
- 4sindromul depresiv?
- 5Atac de anxietate si depresie
- 29Carti recomandate de voi despre depresie, neliniste, anxietate
- 6depresie? rog sfatul unui psihiatru.
- 6Fobia de moarte; am consumat etnobotanice si mi-a fost rau o saptamana
- 8Depresia poate fi tratata fara medicamente?
- 24depresie anxioasa cu somatizari
- 8De 2 saptamani am niste stari ce nu le pot controla, ma simt stresata
- 6post internare: depresie. refuzul de a mai manca... a slabit 30 kg in 2 luni
- 38Cum pot ajuta o persoana aflata in depresie
- 4Singur, trist, bolnav
- 3sufera de anxietate si depresie
- 11Nu-i pot lasa pe oameni sa se apropie de mine.
- 37Intruniri Grupuri de suport pentru bipolari si depresivi - Bucuresti
- 6Este vorba de o depresie ? Va rog frumos sa imi raspundeti
- 6Depresie dar nu vreau sa iau medicamente deocamdată
- 1A reușit cineva să scape de alventa/ venlafaxina?
Mai multe informații despre: Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: