Stare depresiva..

De vreo 2 saptamani, ma confrunt cu niste stari ciudate. Am impresia ca ma dor toate celela, ca azi am ceva la picioare, ca ba ma dor ovarele, ba capu de toate. Nu am pofta de mancare uneori, imi vine sa plang in fiecare zi, si cel mai aiurea este ca eu chiar cred ca am ceva fizic. Am crezut ca sunt insarcinata dar am facut 2 teste, au iesit negativ, am fost si am facut o ecografie abdominala si mi-a spus ca sunt perfect sanatoasa si am avut si menstruatia.. Si totusi ma simt groaznic. Precizez ca iau si anticonceptionale, dar vreau dupa ce termin folia sa ma las de ele..mai am 5...Nu stiu ce sa mai fac, mi-am facut si programare la psiholog. Oare chiar am ceva fizic, sau sunt doar niste stari si cum pot sa scap de ele?
3 comentarii

Starile depresive pot avea drept cauza pilulele contraceptive, multe femeie se confrunta cu depresie din cauza acestor pastile. Eu cred ca dupa ce vei renunta la ele vei redeveni tu.
Eu ma simteam groaznic dpdv emotional atunci cand luam ac.
Eu ma simteam groaznic dpdv emotional atunci cand luam ac.

Da, sper sa nu mai am aceste stari dupa ce renunt la ele. Totusi mai am o intrebare, am fost si la psiholog si ma tot gandeam ca am impresia ca ma doare aia, si ovarele si burta..si multe altele. O fi de la faptul ca trebuie sa-mi vina menstr. cam spre miercurea viitoare, sau as putea fi insarcinata. nu am mai avut contact de o luna si putin. iar de la ultimul imi facusem 2 teste care au iesit negative, si am fost la ecografie si totusi tind sa cred ca am o mie de stari. Poate o fi si de la stres sau e posibil sa fiu putin ipohondra..asa mi-a zis psihologul..

Poate? Putin? acestea sunt alternativele cele mai plauzibile pentru simptomele descrise, DAR ele pot coexista. Adica, stresul intens creste sensibilitatea organica iar aceasta situatie va deprima. Daca aceste stari dureaza de mai mult timp, este putin probabil sa se datoreze doar anticonceptionalelor.
Numai bine.
Numai bine.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18cum sa combat depresia??
- 19De 4 saptamani am intrat intr-un cerc vicios si nu pot sa-mi revin
- 50depresia si anti-depresivele
- 3depresie atipica sau altceva?
- 9Tulburare bipolara
- 75sunt deprimata si vreau un sfat (in special de la germont)
- 14Afectiune endocrina... hirsutism, amenoree, depresie severa
- 22Fost toxicoman rog sfaturi
- 10Deshidratarea, la originea depresiilor şi a proastei dispoziţii
- 16Depresie?
- 2Sfat de abordare a depresiei partenerei
- 8dupa 8 ani de casnicie cu un copil ma paraseste fara motiv
- 8Depresia si pierderea legaturii cu tine insuti
- 2anxietate si depresie
- 19Psihoterapia cognitiv-comportamentala
- 10Dependenta de anxiolitice
- 14Depresie.. plang foarte mult (cu orele) din orice
- 6depresie de 4 ani