Stare depresiva..

04-02-2013
Loney D
Nu este medic/terapeut
Loney D
De vreo 2 saptamani, ma confrunt cu niste stari ciudate. Am impresia ca ma dor toate celela, ca azi am ceva la picioare, ca ba ma dor ovarele, ba capu de toate. Nu am pofta de mancare uneori, imi vine sa plang in fiecare zi, si cel mai aiurea este ca eu chiar cred ca am ceva fizic. Am crezut ca sunt insarcinata dar am facut 2 teste, au iesit negativ, am fost si am facut o ecografie abdominala si mi-a spus ca sunt perfect sanatoasa si am avut si menstruatia.. Si totusi ma simt groaznic. Precizez ca iau si anticonceptionale, dar vreau dupa ce termin folia sa ma las de ele..mai am 5...Nu stiu ce sa mai fac, mi-am facut si programare la psiholog. Oare chiar am ceva fizic, sau sunt doar niste stari si cum pot sa scap de ele?
3 comentarii
0
06-02-2013, ora 12:19
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Starile depresive pot avea drept cauza pilulele contraceptive, multe femeie se confrunta cu depresie din cauza acestor pastile. Eu cred ca dupa ce vei renunta la ele vei redeveni tu.
Eu ma simteam groaznic dpdv emotional atunci cand luam ac.
0
06-02-2013, ora 18:55
Loney D
Nu este medic/terapeut
Loney D
Da, sper sa nu mai am aceste stari dupa ce renunt la ele. Totusi mai am o intrebare, am fost si la psiholog si ma tot gandeam ca am impresia ca ma doare aia, si ovarele si burta..si multe altele. O fi de la faptul ca trebuie sa-mi vina menstr. cam spre miercurea viitoare, sau as putea fi insarcinata. nu am mai avut contact de o luna si putin. iar de la ultimul imi facusem 2 teste care au iesit negative, si am fost la ecografie si totusi tind sa cred ca am o mie de stari. Poate o fi si de la stres sau e posibil sa fiu putin ipohondra..asa mi-a zis psihologul..
0
11-02-2013, ora 21:53
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Poate? Putin? acestea sunt alternativele cele mai plauzibile pentru simptomele descrise, DAR ele pot coexista. Adica, stresul intens creste sensibilitatea organica iar aceasta situatie va deprima. Daca aceste stari dureaza de mai mult timp, este putin probabil sa se datoreze doar anticonceptionalelor.

Numai bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Combinația între depresie și tulburări cognitive minore la vârstnici accelerează îmbătrânirea creierului
  • Stimularea magnetică îmbunătățește starea de spirit în cazul bolnavilor de depresie
  • Gazul ilariant, tratament pentru depresiile severe
  • Pericolele utilizării Facebook-ului
  • Terapia cognitiv-comportamentală pentru insomnia cronică
  • Medicamentul care ar putea trata depresia în mai puțin de 24 de ore
  • Depresia
  •