Întrebare - bebe 4 luni si 3 saptamani are 4, 250 kg
Bebe (fetita alaptata exclusiv): greutate naștere 3, 250kg si 50 cm. La 4 luni avea 4, 100kg si 68 cm. Acum la 4 luni si 3 saptamani are 4, 250. Ma îngrijorează faptul că a luat asa puțin în greutate. Mentionez ca se întoarce de pe spate pe burta de la nici 4 luni iar acum se deplasează împingând-se în picioare. Este normal sa ia asa putin în greutate? Mulțumesc!
2 comentarii
Imi cer scuze.. Am gresit cand am scris 4 kg. Bebe (fetita alaptata exclusiv): greutate naștere 3, 250kg si 50 cm. La 4 luni avea 6, 100kg si 68 cm. Acum la 4 luni si 3 saptamani are 6, 250. Ma îngrijorează faptul că a luat asa puțin în greutate. Mentionez ca se întoarce de pe spate pe burta de la nici 4 luni iar acum se deplasează împingând-se în picioare. Este normal sa ia asa putin în greutate? Mulțumesc de înțelegere!
Buna dimineata
Fetita Dvs. are talia peste limita maxima, a intervalului international de valori, considerate normale pt varsta sa, iar greutatea este cuprinsa in intervalul de valori normale. Prin urmare are o greutate corespunzatoare varstei dar este mai inalta. Acest lucru face sa para ceva mai slabuta. Deci nu va faceti griji. Sanatate !
Fetita Dvs. are talia peste limita maxima, a intervalului international de valori, considerate normale pt varsta sa, iar greutatea este cuprinsa in intervalul de valori normale. Prin urmare are o greutate corespunzatoare varstei dar este mai inalta. Acest lucru face sa para ceva mai slabuta. Deci nu va faceti griji. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2crescut in greutate 400 grame in 4 zile
- 17probleme cu greutatea
- 1bebelusul nu ia in greutate!
- 17fetita de 6 luni si nu prea mai ia in greutate
- 2greutatea unui bebe de 11 luni
- 5bebe 11 luni nu ia in greutate
- 2dezvoltarea bebelusului
- 4Greutate bebeluș 10 luni
- 2Greutate bebe 6 luni 2 saptamani
- 1Bebe 2 luni
- 2Greutate normala la bebe de 3 luni