Stafilococul auriu provoaca ameteli si scade trombocitele?
Bna ziua, am facut tomograf, si au constatat ca am sinuzita maxilar stang, am urmat tratament cu antibiotic 16 zile si nimic pe langa asta a anceput sa mi se iflameze fata c-am an dreptul sinusurilor, mancarime pe fata si an urechi, am facut si radiografie pentru sinusuri au spus ca exista o iflamatie, mai exact, Reducerea transparentei sinusurilor maxilare bilateral, atunci mi s-a antrerupt antibioticu.acum iau ibuprofen 600,.aerius, spray nazal biorinil, si nu am nici un rezultat nu stiu ce sa mai fac va rog s-a ma ajutati.
1. sa mergi la stomatolog.. sa vezi daca nu e o infectie la radacina dintilor de sub sinus.. care intretine infectia
la maxilo-facial stiu sa trateze asemenea sinuzite odontogene
2 daca nu e de la stomato.. mergi la ORL.. poate cu internare.. si se fac punctii sinusale.. pentru a vedea ce se elimna din sinus si se introduc medicamente direct in sinusul afectat...
la maxilo-facial stiu sa trateze asemenea sinuzite odontogene
2 daca nu e de la stomato.. mergi la ORL.. poate cu internare.. si se fac punctii sinusale.. pentru a vedea ce se elimna din sinus si se introduc medicamente direct in sinusul afectat...
Buna ziua am 32 de ani si am fost diagnosticat in urma analizelor cu stafilococ aureu in cap (imi iasa niste cosuri foarte mari )purulente mentionez ca analizele le-am facut in oct 2010, am urmat tratament cu Cefalexin si Terbinafina si o crema preparata pentru uz local.dupa 2 saptamani de la tratament nu mi-au mai iesit, iar cele care erau se vindecasera pielea scalpului arata foarte bine.Am terminat tratamentul (aprox 1 luna ) si nu a durat 1 sapt ca au inceput sami iasa iarasi.In 2 ani am repetat tratamentul de 4 ori fara nici un rezultat. Am luat si Baraka 1 luna pentru imunitate si nimic.Mi-am facut iarasi analizele si inca nu am scapat de acest stafilococ, este tot acolo. Va rog daca se poate sa ma ajutati ca m-am saturat de stafilococul asta. Va multumesc
consult stomatologic si orl pentru tratamenttul focarelor de infectie
consult la gastrologie pentru a exclude probleme intestinale si refacerea florei intestinale
consult la gastrologie pentru a exclude probleme intestinale si refacerea florei intestinale
Buna ziua, am 20 de ani.si as vrea sa aflu de la dumneavoastra daca se poate bineinteles unele informatii referitoare la mica mea problema : Sunt in perioada examenului de bacalaureat si de o saptamana mi-a recomandat cineva sa imi cumpar de la farmacie lecitina deoarece ajuta mult la capacitatea intelectuala pentru o concentrare mai buna si o memorare mai usoara :D, bineinteles zis si facut pana la un moment dat, pe cand am ajuns la farmacie am cerut lecitina, dar farmacistele au spus ca au ceva mult mai bun si asa ca mi-au recomandat Suntonic, l-am achizitionat am inceput sa folosesc 3-4 zile dar dupe ce am inceput sa il folosesc au inceput sa imi apara niste bubite pe picioare.am renuntat de 2 zile sa mai iau Suntonic, iar bubitele incep sa imi dispara spre norocul meu.
As vrea sa va intreb daca este bine sa folosesc Suntonic ?
Si as dori sa aflu daca acele bubite de pe picioare rosi sunt reactiile adverse ale Suntonic-ului ?
Dupa cate am aflat Suntonic-ul nu ar trebui sa produca reactii adverse...dar nu stiu ce sa cred sincer, dumneavoastra ce parere aveti ?
Va rog sa ma ajutati ca sa stiu pe ce drum sa o iau in continuare.
Astept raspunsul dumneavoastra cu sufletul la gura, va multumesc pentru intelegere.
Toate cele bune pe curand.
As vrea sa va intreb daca este bine sa folosesc Suntonic ?
Si as dori sa aflu daca acele bubite de pe picioare rosi sunt reactiile adverse ale Suntonic-ului ?
Dupa cate am aflat Suntonic-ul nu ar trebui sa produca reactii adverse...dar nu stiu ce sa cred sincer, dumneavoastra ce parere aveti ?
Va rog sa ma ajutati ca sa stiu pe ce drum sa o iau in continuare.
Astept raspunsul dumneavoastra cu sufletul la gura, va multumesc pentru intelegere.
Toate cele bune pe curand.
intradevar este un preparat naturist su nu am avut reactii de la el
poate ai intoleranta personala
poate ai intoleranta personala
Va multumesc pentru parerea dumneavostra, am sa studiez acest medicament... ma gandesc totusi ca poate o fi de la altceva dar nu prea cred..voi relua acest tratament naturist, iar daca tot aceasi problema apare, atunci in mod sigur inseamna ca acest medicament nu imi este potrivit.
Buna ziua,
Domnule doctor, in copilarie (aveam vreo patru ani) am suferit o trauma la nas, am fost lovit foarte puternic cu o minge de fotbal (o minge de piele groasa, legata cu siret, cum era in anii aceia) si m-am ales cu nasul bombat! Acum am 43 de ani si de cand ma stiu respir greu, obosesc foarte tare etc. Ani si ani de zile, niciun doctor n-a putut sa-mi spuna cauza pentru care respir greu, pentru ca absolut toti au fost superficiali, asta ca sa exprim cuminte, ca un om educat. Anul acesta am schimbat medicul de familie si am reinceput cautarile. Cu succes, de data acesta! Doamna doctor ORL Ionitescu Virginia, la un simplu examen, a descoperit ca am deviatie de sept nazal, rinita cronica hipertrofica si inca vreo doua afectiuni care imi scapa momentan, iar concluzia a fost ca trebiue sa fiu operat la Bucuresti (eu fiind din Valcea) la Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie Functională O.R.L. "Prof. Dr.D.Hociotă". Intrebarea mea pentru dumneavoastra, domnule doctor, dar pe care inca nu i-am pus-o si doamnei doctor Ionitescu Virginia, care acum il insoteste la Milano pe sotul dansei, domnul doctor Ionitescu, la un Congres, este urmatoarea: odata cu operatia de deviatie de sept nazal, are loc si o "aranjare", o corectie estetica a nasului, pentru a nu a mai fi bombat? In concret, Casa de Asigurari de Sanatate poate si vrea sa acopere si o astfel operatie?
Cu respect,
Nicu Radu.
Domnule doctor, in copilarie (aveam vreo patru ani) am suferit o trauma la nas, am fost lovit foarte puternic cu o minge de fotbal (o minge de piele groasa, legata cu siret, cum era in anii aceia) si m-am ales cu nasul bombat! Acum am 43 de ani si de cand ma stiu respir greu, obosesc foarte tare etc. Ani si ani de zile, niciun doctor n-a putut sa-mi spuna cauza pentru care respir greu, pentru ca absolut toti au fost superficiali, asta ca sa exprim cuminte, ca un om educat. Anul acesta am schimbat medicul de familie si am reinceput cautarile. Cu succes, de data acesta! Doamna doctor ORL Ionitescu Virginia, la un simplu examen, a descoperit ca am deviatie de sept nazal, rinita cronica hipertrofica si inca vreo doua afectiuni care imi scapa momentan, iar concluzia a fost ca trebiue sa fiu operat la Bucuresti (eu fiind din Valcea) la Institutul de Fonoaudiologie si Chirurgie Functională O.R.L. "Prof. Dr.D.Hociotă". Intrebarea mea pentru dumneavoastra, domnule doctor, dar pe care inca nu i-am pus-o si doamnei doctor Ionitescu Virginia, care acum il insoteste la Milano pe sotul dansei, domnul doctor Ionitescu, la un Congres, este urmatoarea: odata cu operatia de deviatie de sept nazal, are loc si o "aranjare", o corectie estetica a nasului, pentru a nu a mai fi bombat? In concret, Casa de Asigurari de Sanatate poate si vrea sa acopere si o astfel operatie?
Cu respect,
Nicu Radu.
nu. interventiile plastice.. NU sunt acoperite de casa de asigurari.
dar daca D Dr. are specializarea necesara.. poate sa faca si interventia de rinpolastie
dar daca D Dr. are specializarea necesara.. poate sa faca si interventia de rinpolastie
Multumesc pentru lamurire, domnule doctor.
Cu stima,
Nicu Radu.
Cu stima,
Nicu Radu.
buna ziua.as dori si eu o parere de la d-nul Flueraru.ieri am avut o durere la frunte, in partea stanga, cam putin deasupra de spranceana.mai spre seara am stat intinsa in pat si am simtit un gust de sange in gura, am mers la baie si am scuipat intradevar putina saliva, amestecata cu putin sange...m-am speriat foarte tare, nici acuma nu mia trecut acea sperietura.mentionez ca in urma cu o luna am fost la ORL(urechi, nas, gat)totul ok, am vrut sa-mi fac un film la plamani pe care doctora de familie nu ma lasat sal fac, deoarece nu a suspectat nimic grav dupa ce ma ascultat la plamani.cand am facut aceste analize nu am avut acea sputa.alte boli nu am avut inafara de anxietate si stari de panica, din cauza careia am umblat in urma cu 3 ani la foarte multi doctori...aaaa..si ar mai fi ceva.tot in urma cu o luna dermatologul mi-a scos un semn de mama, din cauza estetica, el zicea ca nu e canceros(doar uitanduse la el cu lupa).miam facut foarte mari griji din cauza acestui semn, imi imaginez ca a fost canceros si sa dus la alte organe, mai ales dupa ce am vazut si acea sputa cu sange.va rog sa imi scrieti un raspuns, o parere.oricum saptamana viitoare merg la medic, dar astep si o parere de la dumneavoastra..multumesc
D-nul Flueraru va rog sa nu uitati sa-mi dati si mie un raspuns.Sunt foarte speriata.eu cred ca acel semn sa cancerizat in urma tratamentului cu azot lichid, pt ca mai am acolo putin din el, desi acum o luna la ultima sedinta dermatologul a zis ca am scapat.deci.cred ca sa cancerizat si sa metastazat la alte organe, plamani, etc.de acolo a venit si acea saliva rosiatica, portocalie, nici nu mai stiu.credeti si dumneavoastra ca am dreptate???nu mai pot din cauza anxietatii am intrat intr-o stare de panica din care nu mai pot sa ies.nu pot sa-mi iau gandul de la asta, ca am patit ceva grav.am uitat sa va spun ca am 28 de ani, 1.70 inaltime si 67 kg.
1. este foarte i portant sa intelegi ca stresul permanent, frica de boala este cea mai mare gresala care poti sa o faci
singurica provoci mari dereglari hormonale care influenteaza tot organismul
in viata e mai simplu... ori razi ori plangi.. nu conteaza, ce are sa se intample... se intampla
zic sa alegi sa fii linistita si sa lasi organismul sa.si faca functia de autoaparare...
doar e nevoie sa.l ajuti...
2! cel mai mare ajutor pt.organism este sa incepi sa mananci sanatos, mai des si cate putin ca sa dai jos 10 kg..
plus multa miscare si hidratare corecta
3. acele secretii pot veni din sinus"' care in urma expunerii la curecn a cumulat ceva secretii si sistemu. imunitar le elimina cu tot cu resturi de microbi distrusi
secretiile fac parte din modul de aparare a organismului...
singurica provoci mari dereglari hormonale care influenteaza tot organismul
in viata e mai simplu... ori razi ori plangi.. nu conteaza, ce are sa se intample... se intampla
zic sa alegi sa fii linistita si sa lasi organismul sa.si faca functia de autoaparare...
doar e nevoie sa.l ajuti...
2! cel mai mare ajutor pt.organism este sa incepi sa mananci sanatos, mai des si cate putin ca sa dai jos 10 kg..
plus multa miscare si hidratare corecta
3. acele secretii pot veni din sinus"' care in urma expunerii la curecn a cumulat ceva secretii si sistemu. imunitar le elimina cu tot cu resturi de microbi distrusi
secretiile fac parte din modul de aparare a organismului...
Buna seara, domnule doctor, ma numesc Beatrice Leonti, sint din Iasi si tocmai am terminat la dumneavoastra un tratament pt un stafilococ si pt un polip ce imi aparuse in urechea dreapta. Am fost ultima oara la d-voastra luni, la control si totul era bine. Am terminat tratamentul si a ramas ca in continuare sa usuc urechea cu aer cald si sa pun in ureche tampoane inmuiate in bitter suedez si stoarse bine. Asa am facut, in fiecare seara inainte de culcare imi puneam vata in urechi, pana cand ieri (vineri) dimineata m-am trezit cu o mancarime ingrozitoare in ambele urechi si niste bubite in urechi. In prospectul bitterului suedez am citit ca este f bun si pt cicatricile mai vechi, asa ca eu avand o cicatrice la gat(in urma unei operatii) si o cicatrice la mana, m-am gandit sa ma dau cu bitter suedez si pe cicatrici (in prospect scrie sa te dai de 40 de ori, insa eu nu stiu daca am ajuns sa ma dau a 20-a oara). Vineri dimineata, pe mana, pe gat si in urechi, m-am trezit toata de bubite mici si rosii, unele pline cu un lichi transparent ( bubite gen "varsat de vant", pline cu lichid). Nu stiu cum arata urechile, dar ma mananca ingrozitor de tare, am incercat sa nu ma scarpin, dar tot am facut-o. In urechea cu problema, unde am avut si polipul pe care mi l-ati cauterizat, situatia e mai grava, pt ca mi s-a ingustat si canalul aiditiv, osul din fata urechii (mai jos de tampla) s-a umflat si ma doare la atingere, iar din ureche curge un lichi transparent si nu pot sa imi dau seama de unde. Am introdus un betisor de ureche, si se murdareste f putin de restul de colargol, care a mai ramas in ureche dupa cauterizare. M-am dat cu mixtura mentolata pe gat, pa mana, si cat am putut pe lobul urechii innautru, nu am introdus in ureche. Ma ustura f tare si totodata in ureche parca ma arb bubele alea. Nu stiu sa fie o alergie de la bitterul suedez? Am inceput sa i-au Aerius, un comprimat pe zi. Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc mult si astept raspuns.
Da. Este o alergie. Si biterul piate fi contrafacut.
Luati aerius 1 seara
Prednison 2 la 8 ore 1 singura zi 6 tab.
Imi scrieti maine rezultatul
Luati aerius 1 seara
Prednison 2 la 8 ore 1 singura zi 6 tab.
Imi scrieti maine rezultatul
Multumesc mult pt raspuns, domnule doctor. Am inceput aseara sa iau Prednison, am luat 2 tablete le 8 ore. Dupa primele 2 tablete, la un interval de timp, am observat ca urechea dreapta s-a desumflat, nu ma mai doare osul din fata urechii (mai jos de tampla). Dupa cele 6 tablete de Prednison, nu mai curge nici un lichid din ureche, iritatia si pruritul din ureche au mai disparut, insa pe mana si pe gat s-au extins mult si persista pruritul. Am sunat med de familie astazi si asistenta a zis ca nu ma poate primi, pt ca nu am programare, nu prezint o urgenta, asa ca ramane abia maine pe la sfarsitul programului sa ma primeasca pt a-mi da un bilet pt dermatologie. Asta e cu "sanatatea" in zilele noastre, daca nu mori repede...mai poti astepta. Oricum va multumesc mult ca mi-ati raspuns si va tin la curent.
d-nu Flueraru va multumesc pt raspuns.Sunteti un om minunat.Eu inca nu am ajuns la un doctor.sunt in germania si toti doctorii sunt inca in vacanta.am ramas cu aceasta spaima...intruna ma gandesc ca ar putea fi de la plamani, adica cancer la plamani.nu pot sa dorm noptiile din cauza acestui stres.atata ma gandesc acolo ca deja simt si durere la plamani.La orl medicul mi-a zis ca gatu imi este putin rosu si limba alba dar nu mia dat nici un tratament pt ca crede ca acestea sunt de la stomac.si mi-a zis sami tratez dantura pt ca am si ceva ganglioni la gat, pe care dansul ia palpat si zice ca sunt de la infectiile dentare sau posibil de la ceva boli din copilarie.Gandul de la acea sangerare nu mi-l pot lua.Care credeti ca ar trebui sa fie primele analize pt acea sangerare din gura?ca nu stiu incotro sa ma indrept.cum am mai zis sunt in germania si nu prea pot sa i-au toti medicii la rand pt ca nu am asigurare.platesc privat.va rog...
Pt.doinita
Faci o radiografie sinusuri anterioare fata. Sau ct. Pt a exclude sinuzita
Faci o radiografie sinusuri anterioare fata. Sau ct. Pt a exclude sinuzita
buna ziua.Domnul Flueraru as avea o intrebare.Exista vreun test de sange care ar arata vreun posibil cancer in corp?Adica sa ma fac mai inteleasa.O prietena are o frica pt aceasta boala si la orice simptom crede ca ar avea cancer la vreun organ.Nu poate sa le ia pe toate la rand ca ar costa bani.Am auzit ca la vreun test de sange se vede daca cancerul exista.Adica nu se stie unde, dar se vede ca exista asa ceva, undeva.In speranta ca ma-m putut face inteleasa si ca o sa-mi trimiteti un raspuns, va multumesc
Da o sa fac cand doctorul se intoarce din vacanta.As mai dori inca un raspuns si sper ca nu va deranjez.M-AM TOT la acea zi cu sangerarea si miam amintit un lucru.Inainte cu o jumatate de ora sa sangerez am mancat, accea mancare era cam crocanta si mi-a ramas in gat, adica pur si simplu m-am inecat cu ea.am tusit pana mancarea s-a dus si am continuat sa mananc.dupa ce am terminat masa m.am pus in pat.si la cateva minute am simtit acel sange.Este posibil ca acea mancare sa ma fi zgariat cumva pe gat si de acolo acea sangerare??
Pt.doinita.
Da. Poate fi si de pecesofag.
Daca nu se gaseste la orl sinuzita. Faci endoscopie esofag si stomac
Da. Poate fi si de pecesofag.
Daca nu se gaseste la orl sinuzita. Faci endoscopie esofag si stomac
Pt.ramoo
Exista teste de marcheri tumorali.
Cateva teste care fac o diferenta de risc a acestei boli. Dupa care in diferenta de caz... poate sa fieceva mai clar sau sa vabagecsi mai tare in ceata.
Parerea personala este ca frica de boala este o problema separat si necesita psihoterapie..altfel sensul vietii este total pierdut.
Nu poti depistacsau trata o boala prin teama.
Indiferent ce are sa se intample... omul nu decide.
Exista teste de marcheri tumorali.
Cateva teste care fac o diferenta de risc a acestei boli. Dupa care in diferenta de caz... poate sa fieceva mai clar sau sa vabagecsi mai tare in ceata.
Parerea personala este ca frica de boala este o problema separat si necesita psihoterapie..altfel sensul vietii este total pierdut.
Nu poti depistacsau trata o boala prin teama.
Indiferent ce are sa se intample... omul nu decide.
domnule dr. cred ca in noaptea asta o sa merg la urgenta.medicii sunt inca in vacanta si eu nu mai pot.simt ca innebunesc.Ce pot sa am domnule doctor??Stiu ca nu puteti sa.mi dati un diagnostic asa daca nu ma vedeti dar spuneti-mi la ce va duce gandul?tot la pöamani?am un gust permanent in gura, foarte urat si cu gust de sange.acuma am mai scupat saliva de putin colorata, rozaliu deschis asa, nu foarte tare.de unde vin toate acestea.poate sa fie din cauza refluxului.spune-ti.mi va rog.nu vreau sa va stresez da nu mai am stare deloc cand vad c e mi se intampla.
domnule Flueraru.pt sinusita nu mi-am facut nimic, nu am reusit, pt ca e inchis.cu endoscopia nu cred ca o sa reusesc pt ca mi-e cam frica si aici e si foarte scumpa.poate asi gasi aici si acel bariu?nu este valabil pt a vedea ce am?de ieri am niste arsuri mari la stomac si in gat., limba este foarte incarcata.la ultimul control orl din romania de acum o luna doctorul mia zis ca faringele imi este rosu si iritat, si limba incarcata dar ca nu imi da nici un tratament pt ca este de la stomac.de multe ori la orl am ajuns pt tuse si tot timpul mi-a spus ca nu am decat faringele iritat de la reflux.
e buna si unvestigatia cu bariu
citeste toae mesajele pe forum despre regimul corct alinentar
citeste toae mesajele pe forum despre regimul corct alinentar
pentru d-nul Dr. Flueraru Valeriu
Buna ziua, am un copil de 1 an si 9 luni care a vut otita externa, tratamentul pe care l-am folosit, dat de medicul ORL-ist a fost acool boricat 4 % fara sa i se curete urechea de secretiile existente, la control ni s-a zis ca totul e bine, dar copilul are somn agitat, scanceste in somn, se trage de urechi in continuare.Uitandu-ma in ureche am observat ca secretiile pe care le avea intimpul otitei aratau acum ca un cerumen normal dar uscat, medicul spune ca urechea le va elimina singura, dar copilul nu se simte bine, ce sa fac? sa merg la alt medic ORL-ist sai curete urechile sau pot folosi A-cerumen solutie? multumesc frumos
Buna ziua, am un copil de 1 an si 9 luni care a vut otita externa, tratamentul pe care l-am folosit, dat de medicul ORL-ist a fost acool boricat 4 % fara sa i se curete urechea de secretiile existente, la control ni s-a zis ca totul e bine, dar copilul are somn agitat, scanceste in somn, se trage de urechi in continuare.Uitandu-ma in ureche am observat ca secretiile pe care le avea intimpul otitei aratau acum ca un cerumen normal dar uscat, medicul spune ca urechea le va elimina singura, dar copilul nu se simte bine, ce sa fac? sa merg la alt medic ORL-ist sai curete urechile sau pot folosi A-cerumen solutie? multumesc frumos
trebuie sa mergeti la un medic orl.. specializat pe copii.. si cu cabint dotat cu microscop, aspirator..
Buna seara domnule doctor ametesc in fiecare zi cand merg cand stau pe loc orce fac ametesc simt cum imi fuge pamantul de subt picioare am senzatia ca o sa cad. Daca misc capul stanga dreapta ametesc si mai rau. Ce pot sa fac sa aflu ce sunt cu aceste ameteli continu de nu cedeaza la nimic.Pot fi pe fond de stres pe fond de nervi.MULTUMESC O SEARA BUNA
buna d-nu FLUERARU..
de ceva vreme am inceput sa scuip sange, pur si simplu il am in gura.scuip odata rosu, pe urma de vreo doua sau trei ori tot mai deschis la culoare pana vine saliva curata..cred ca imi vine si peste noapte, cand dorm, pt ca atunci cand ma trezesc scuip maroniu, adica sange care stagneaza.nu am avut niciodata vreo boala, doar anxietate, stari de panica.de unde poate sa fie sangerarea?am dintii foarte bolnavi si cariati dar eu nu prea cred ca de acolo e problema.Am si gatul rosu(iritat)de mai multi ani.la orl tot timpul mi se spunea ca e din cauza gastrica.este posibil sa fie sangerarea din faringe???
asi dori un raspuns, o parere.va rog.
de ceva vreme am inceput sa scuip sange, pur si simplu il am in gura.scuip odata rosu, pe urma de vreo doua sau trei ori tot mai deschis la culoare pana vine saliva curata..cred ca imi vine si peste noapte, cand dorm, pt ca atunci cand ma trezesc scuip maroniu, adica sange care stagneaza.nu am avut niciodata vreo boala, doar anxietate, stari de panica.de unde poate sa fie sangerarea?am dintii foarte bolnavi si cariati dar eu nu prea cred ca de acolo e problema.Am si gatul rosu(iritat)de mai multi ani.la orl tot timpul mi se spunea ca e din cauza gastrica.este posibil sa fie sangerarea din faringe???
asi dori un raspuns, o parere.va rog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11o sa innebunesc din cauza atator intrebari :-<
- 2Ameteli, incetosarea vederii.
- 2dupa cateva min dupa anestezie mi s-a facut rau: ameteala, greata, palpitatii, balonare
- 3dureri de maini si picioare + oboseala, ameteala
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 35Amigdalita cronica
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 18dispnee, dureri in partea stanga, ameteli
- 10stare de ameteala continuua, va rog un sfat.. multumesc
- 0ameteala permanenta
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 4Pierdere in greutate si stari de ameteala
- 5cred ca ma confrunt cu o sinuzita am dureri de cap ameteli dureri la tample in crestetul capului
- 0Rezultate analize secretie col
- 1Ameteli bruște
- 9Ameteala, pierdere echilibru
- 2Ameteala continua
- 31Ameteala delunga durata
- 6Aer insuficient / cascat foarte des / stari de ameteala
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica Amigdalita cronica Trombocitopenia Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: