Infectie cu stafilococ auriu
Tatal meu are o fistula la spate in locul unde a avut tubul de dren in urma operatiei la rinichi (a avut calculi renali sub forma de coral). De doi ani ne chinuim sa scapam de infectia cu stafilococ auriu, am incercat cu antibiotic, inclusiv lavaj direct in fistula dar nu ajuta nimic, stafilococul creaza rezistenta la orice antibiotic la care fusese sensibil in urma antibiogramei. A facut si autovaccin de la Cantacuzino si nu a ajutat. Am auzit de tratamentul cu bacteriofagi in Georgia la Tbilisi. Oare stie cineva cat costa tratamentul? La Bals a facut cineva si daca da la ce medic?
1 comentarii
Poate va intereseaza. Mama mea in varsta de 88 de ani a fost internata in spital si s-a ales cu o escara, probabil suprainfectata cu o bacterie. Nici un unguent sau tratament nu a ajutat-o in afara de badijonajul cu violet de gentiana de doua ori pe zi. Intr-o luna de zile rana s-a inchis, s-a cicatrizat. M-as bucura ca sfatul meu sa va fie de folos. Doamne ajuta !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10stafilococul se trateaza?
- 4Ciuperca sau stafilococ
- 4acnee pe fata si spate.. stafilococ aureus
- 5circumcizie, stafilococ sau herpes genital
- 4Demodex+heliobacter+Staphylococcus aureus
- 3stafilococul coagulazo-pozitiv in nas
- 3Infectie a gatului cu strepococul betahemolitic a, stafilococul auriu
- 3Stafilococul auriu mi-a distrus dintii!
- 5combinarea a doua tulpini (autovaccinuri) stafilococ auriu, stafilococ epidermidis
- 4Arsuri pe gat si stomac dupa ce sug propolis
- 3infectie ORL repetata - cu stafilococ auriu
- 7diagnosticata cu stafilococul auriu (furunculoza) si mi s-a prescris un tratament cu zinnat 500mg
- 7Stafilococ auriu in gat
- 0Va rog sa ma ajutati sa ma vindec de boala de piele produse de stafilococ.
- 1Liposucție abdominala la purtător stafilococ auriu
- 0Exudat nazal
- 0Stafilococ auriu in nas, streptococul beta hemolitic grup C in zona faringiana
- 1Intrebare stafilococ b secretie col
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: