stafilococul auriu
Salut.
Pentru cei care s-au confruntat cu renumitul stafilococ auriu, cum a reusit sa scape de el ?
Am consultat pe domnul doctor profesor Giurcaneanu, mi-a dat antibiotic 1 an si Luivac. Antibioticul l-am terminat, iar Luivac-ul il iau in continuare.
De asemenea, mai iau ulei de oregano si miere de albine. La alimentatie am grija, mananc legume si fructe, dar trebuie sa mananc si carne pentru ca fac culturism (lactate nu consum).
Mai gatesc mancarea cu ulei de cocos pentru stafilococ, dorm cat de bine pot, dar parca cu toate acestea, nu merge chiar cum ma asteptam.
Introduc ceva nou in alimentatie sau chiar o crema pentru fata, merge o perioada nu prea lunga, dupa parca stafilococul prinde rezistenta la ceea ce iau.
Am comandat miere de manuka umf 20+ si propolis verde brazilian, sunt pe drum din afara, or sa vina in 2 saptamani.
Alte sfaturi?
Varsta 17 ani
Multumesc
Pentru cei care s-au confruntat cu renumitul stafilococ auriu, cum a reusit sa scape de el ?
Am consultat pe domnul doctor profesor Giurcaneanu, mi-a dat antibiotic 1 an si Luivac. Antibioticul l-am terminat, iar Luivac-ul il iau in continuare.
De asemenea, mai iau ulei de oregano si miere de albine. La alimentatie am grija, mananc legume si fructe, dar trebuie sa mananc si carne pentru ca fac culturism (lactate nu consum).
Mai gatesc mancarea cu ulei de cocos pentru stafilococ, dorm cat de bine pot, dar parca cu toate acestea, nu merge chiar cum ma asteptam.
Introduc ceva nou in alimentatie sau chiar o crema pentru fata, merge o perioada nu prea lunga, dupa parca stafilococul prinde rezistenta la ceea ce iau.
Am comandat miere de manuka umf 20+ si propolis verde brazilian, sunt pe drum din afara, or sa vina in 2 saptamani.
Alte sfaturi?
Varsta 17 ani
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3imunitate slabita
- 8Cum sa aflu daca e stafilococie cutanata?Rog rasp. urgent!
- 59timpan perforat, sindrom vestibular
- 3Stafilococ
- 10Staphylococcus Aureus - dificultati de respiratie
- 12stafilococ auriu hemolitic coagulazo pozitiv
- 4prima oara stafilococ auriu + rez a doua analiza
- 6amigdala dreapta marita la copil de 5 ani.
- 0stafilococul auriu
- 4Arsuri pe gat si stomac dupa ce sug propolis
- 0Analize stafilococ auriu Acnee
- 7Infectie cu stafilococ epidermidis.
- 9purtator stafilococ
- 0infectie stafilococ
- 3stafilococ auriu
- 1Stafilococ auriu?
- 0Stafilococ auriu în gat.
- 1Artrita septica
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: