Stafilococ auriu - Cum se poate scapa?
Buna ziua!Copilul meu are un an jumate si de 2 ori din senin s-a perforat timpanul, la interval de 5 luni.Analizele au aratat stafilococ auriu.Cum pot scapa de el mai eficient?
3 comentarii
1. normalizat regimnul alimentar si digestia copilului
de acolo problemele cu imunitatea scazuta si aparitia infectiiilor in corp
2 cautati un medic ORL.. care stie ce are de facut
3 faceti tratamente locale cu inhalatii, aerosoli, aromoterapie.. ca sa mentineti o respiratie nazala perfecta
de acolo problemele cu imunitatea scazuta si aparitia infectiiilor in corp
2 cautati un medic ORL.. care stie ce are de facut
3 faceti tratamente locale cu inhalatii, aerosoli, aromoterapie.. ca sa mentineti o respiratie nazala perfecta
Multumesc! dar nu avem probleme cu digestia si copilul este alimentat corect, doar ce se permite la virsta lui si in plus in afara de otite nu a avut nimic si de respirat, respira foarte bine. daca cineva din membrii familiei are acest stafilococ, putea sa treaca si la el?si cit de periculos este?
1.. da... infectia se transmite intre membrii familiei..
2 perforatiile spontane a timpanului se intampla de fondul formarii unui mucus in casuta medie/in spatele timpanului/
de aici si intrebarea cu digestia... posibil sa fie necesar sa excludeti din alimentatie toate alimentele producatoare de Mucus
2 perforatiile spontane a timpanului se intampla de fondul formarii unui mucus in casuta medie/in spatele timpanului/
de aici si intrebarea cu digestia... posibil sa fie necesar sa excludeti din alimentatie toate alimentele producatoare de Mucus
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 145Am in gat stafilococ auriu
- 1stafilococ alb
- 3Imi suspectam prietenul ca ma insala, la ceva timp dupa ce m-am sarutat cu el mi-a aparut o inflamat
- 4Ciuperca sau stafilococ
- 5Biletul de externare: multiple metastaze pulmonare abcese vertebrale si meningita
- 59timpan perforat, sindrom vestibular
- 8Demodex Foliculorum + Stafilococ Alb Hemolitic
- 3Stafilococ auriu
- 0stafilococ auriu hemolitic in urocultura la baiat de 7 luni
- 6Rinita incurabila?
- 3Infectie a gatului cu strepococul betahemolitic a, stafilococul auriu
- 1Stafilococul Auriu
- 0Care is sansele sa am infectie cu stafilococic
- 2Ciplox picaturi oftalmice
- 0Exudat nazal
- 0Stafilococ auriu - Unghie incarnata
- 1Artrita septica