am probleme de gat am un stafilococ de care nu pot scapa
am probleme de gat am un stafilococ de care nu pot scapa si de o luna mi se formeaza pe amigdale puroi care trebuie aruncat ma simt ingrozitor si nu stiu ce sa fac astept mesaj multumesc
8 comentarii
Corect este sa faci antibiograma si sa administrezi antibioticul sensibil. 10 zile + tratament local (gargara, antiseptice locale de supt)+ regim alimentar (fara condimente, acru, acidulat, rece).
Dar in criptele amigdalelor se mi pastreaza focarul de infectie asa ca o solutie ar fi amigdalectomia sau cel putin criptolizis.cu lazer sau Radiofrecventa.
Dar in criptele amigdalelor se mi pastreaza focarul de infectie asa ca o solutie ar fi amigdalectomia sau cel putin criptolizis.cu lazer sau Radiofrecventa.
buna ziua, am dureri in zona git - ureche, durerile sunt mai pronuntate in partea dreapta in zona unde se prinde mandibula. suspectez OREIONUL, am febra de pina la 37, 4. dimineata nu am febra se ridica pe la ora14 si se mentine in jurul 37.0 pina la 20:30-21:00 si apoi din nou dispare. va multumesc anticipat.
pentru a suspecta oreionul...este important daca ai zona respectiva tumefiata. si nu ai avut oreion in copilarie. Deasemenea asa dureri pot surveni de la o masea cariata, sau de la o amigdalita cronica acutizata.
zona respectiva nu e tumefiata insa am dureri uneori cind maninc sau cind fortez uneori cind vorbesc, nu am in partea dreapta masele cariate, nu am avut oreion in copilarie, de ce am febra?
Cat de mari sunt amigdalele si ce aspect au?
au dimensiuni normale, febra nu a scazut insa durerea in partea dreapta aproape a disparut
problema cu febra se intinde deja de vreo saptamina jumate, care mai pot fi cauzele? febra nu ma deranjeaza, ma simt bine doar ca un pic ard uneori.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1staphilococ pe col uterin
- 10stafilococul se trateaza?
- 3stafilococ alb
- 4candida si stafilococ alb nehemolitic
- 5Fetita de 3 ani jumatate respira extrem de greu cand este racita, numai pe gurita
- 7Tratamente pt stafilococ.
- 8Demodex Foliculorum + Stafilococ Alb Hemolitic
- 2infectie urinara cu stafilococ
- 10Stafilococ coagulazo pozitiv - Nas si piele
- 5combinarea a doua tulpini (autovaccinuri) stafilococ auriu, stafilococ epidermidis
- 0anemie si stafilococ in nas
- 5stafilococ alb
- 1Barbat analize pentru e coli si stafilococ
- 7Infectie cu stafilococ epidermidis.
- 9purtator stafilococ
- 0infectie stafilococ
- 2Stafilococ auriu
- 3stafilococ auriu ajutor!!!
- 1Stafilococ auriu?
- 1Cancer ORL si stafilocc auriu
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: