am probleme de gat am un stafilococ de care nu pot scapa

03-01-2008
simi@mari
Nu este medic/terapeut
simi@mari
am probleme de gat am un stafilococ de care nu pot scapa si de o luna mi se formeaza pe amigdale puroi care trebuie aruncat ma simt ingrozitor si nu stiu ce sa fac astept mesaj multumesc
8 comentarii
0
03-01-2008, ora 00:00
Maryuss
Nu este medic/terapeut
Maryuss
Va recomand Ciprolenul.
0
03-01-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Corect este sa faci antibiograma si sa administrezi antibioticul sensibil. 10 zile + tratament local (gargara, antiseptice locale de supt)+ regim alimentar (fara condimente, acru, acidulat, rece).
Dar in criptele amigdalelor se mi pastreaza focarul de infectie asa ca o solutie ar fi amigdalectomia sau cel putin criptolizis.cu lazer sau Radiofrecventa.
0
05-01-2008, ora 00:00
logic4
Nu este medic/terapeut
logic4
buna ziua, am dureri in zona git - ureche, durerile sunt mai pronuntate in partea dreapta in zona unde se prinde mandibula. suspectez OREIONUL, am febra de pina la 37, 4. dimineata nu am febra se ridica pe la ora14 si se mentine in jurul 37.0 pina la 20:30-21:00 si apoi din nou dispare. va multumesc anticipat.
0
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
pentru a suspecta oreionul...este important daca ai zona respectiva tumefiata. si nu ai avut oreion in copilarie. Deasemenea asa dureri pot surveni de la o masea cariata, sau de la o amigdalita cronica acutizata.
0
logic4
Nu este medic/terapeut
logic4
zona respectiva nu e tumefiata insa am dureri uneori cind maninc sau cind fortez uneori cind vorbesc, nu am in partea dreapta masele cariate, nu am avut oreion in copilarie, de ce am febra?
0
06-01-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
Cat de mari sunt amigdalele si ce aspect au?
0
logic4
Nu este medic/terapeut
logic4
au dimensiuni normale, febra nu a scazut insa durerea in partea dreapta aproape a disparut
0
logic4
Nu este medic/terapeut
logic4
problema cu febra se intinde deja de vreo saptamina jumate, care mai pot fi cauzele? febra nu ma deranjeaza, ma simt bine doar ca un pic ard uneori.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Utilizarea irațională a antibioticelor și răspândirea Stafilococului auriu meticilinorezistent
  • Celulele imune pot proteja împotriva infecției cu stafilococ
  • Escherichia coli și Staphylococcus aureus, distruse în lumină de intensitate scăzută
  • De ce vaccinurile antistafilococice nu funcționează la oameni?
  • Extractul din coajă de rodie luptă împotriva infecțiilor pielii
  •