am probleme de gat am un stafilococ de care nu pot scapa

am probleme de gat am un stafilococ de care nu pot scapa si de o luna mi se formeaza pe amigdale puroi care trebuie aruncat ma simt ingrozitor si nu stiu ce sa fac astept mesaj multumesc
8 comentarii

Corect este sa faci antibiograma si sa administrezi antibioticul sensibil. 10 zile + tratament local (gargara, antiseptice locale de supt)+ regim alimentar (fara condimente, acru, acidulat, rece).
Dar in criptele amigdalelor se mi pastreaza focarul de infectie asa ca o solutie ar fi amigdalectomia sau cel putin criptolizis.cu lazer sau Radiofrecventa.
Dar in criptele amigdalelor se mi pastreaza focarul de infectie asa ca o solutie ar fi amigdalectomia sau cel putin criptolizis.cu lazer sau Radiofrecventa.

buna ziua, am dureri in zona git - ureche, durerile sunt mai pronuntate in partea dreapta in zona unde se prinde mandibula. suspectez OREIONUL, am febra de pina la 37, 4. dimineata nu am febra se ridica pe la ora14 si se mentine in jurul 37.0 pina la 20:30-21:00 si apoi din nou dispare. va multumesc anticipat.

pentru a suspecta oreionul...este important daca ai zona respectiva tumefiata. si nu ai avut oreion in copilarie. Deasemenea asa dureri pot surveni de la o masea cariata, sau de la o amigdalita cronica acutizata.

zona respectiva nu e tumefiata insa am dureri uneori cind maninc sau cind fortez uneori cind vorbesc, nu am in partea dreapta masele cariate, nu am avut oreion in copilarie, de ce am febra?

Cat de mari sunt amigdalele si ce aspect au?

au dimensiuni normale, febra nu a scazut insa durerea in partea dreapta aproape a disparut

problema cu febra se intinde deja de vreo saptamina jumate, care mai pot fi cauzele? febra nu ma deranjeaza, ma simt bine doar ca un pic ard uneori.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Am nevoie de o solutie!
- 5exudat faringian cu stafilococ prezent. se transmite la copil?
- 391Stafilococul auriu provoaca ameteli si scade trombocitele?
- 7la un examen de secretii vaginale mi s-a gasit stafilococ auriu
- 20stafilococul auriu
- 3Stafilococ auriu
- 10Stafilococ coagulazo pozitiv - Nas si piele
- 58Ce simptome poate declansa stafilococul auriu?
- 6Rinita incurabila?
- 17Stafilococ auriu. Am facut tratament cu eritromicina
- 0Care is sansele sa am infectie cu stafilococic
- 4TAVANIC 500 mg Levofloxacina pt Stafilococul auriu
- 8stafilococ auriu furuncule
- 8Este posibil sa aiba o tusa de 3-4 luni de la acest stafilococ?
- 2Stafilococ auriu
- 4Stafilococ auriu
- 2Am folosit toate tratamentele si nimic... Ajutati-ma
- 1Liposucție abdominala la purtător stafilococ auriu
- 5Am Infectie Stafilococ auriu desi am urmat tratament cu antibiotice dupa biograma
- 1Stafilococ aerius
Mai multe informații despre: Infectia stafilococica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: