Splina marita?
Mi s-a intamplat ca sambata, pe la jumatea zilei, in timpul unei respiratii mai adanci sa simt o durere sub coasta stanga. Restul zilei durerea s-a agravat, la fiecare respiratie simteam si o durere in umarul stang pana la jumatatea gatului. Seara a fost destul de naspa, durerea mai m-a lasat f putin, am luat un brufen. A doua zi am simtit doar o usoara jena, dar durerea de umar si gat ramasese. Cam dupa o ora de la trezire, durerea a devenit iar ca in ziua precedenta. Precizez ca durerea ma lasa sa inspir( chiar daca era dureros ), dar expiratul parca se oprea, era scurt. Luni toate astea mi-au trecut, dar marti am facut o febra musculara( sau cel putin asa percep eu ) la picioare, muschii de sus ai picioarelor ma dor ff rau, deabea ma ridic, apoi merg ok, cand vreau sa stau jos, trebuie sa ma tin de ceva. Nu am facut exer fizice sau ceva pt aceasta febra musculara. La primele simptome poate fi o splina marita? Multumesc!
1 comentarii
Buna seara!
De ceva vreme, din cand in cand ma doare foarte tare sub coaste in partea stanga. Și când ma ia daca ma mișc ma doare foarte tare. Ce poate fi?
De ceva vreme, din cand in cand ma doare foarte tare sub coaste in partea stanga. Și când ma ia daca ma mișc ma doare foarte tare. Ce poate fi?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Durere in partea stânga sub coaste dar și in partea dreapta
- 3Jena in partea stanga, senzatie de piept greu
- 2Durere/intepaturi partea stanga sus de 4 zile
- 0Dureri in partea stanga, splina marita
- 0Dureri partea stinga
- 0Dureri de stomac si balonare cand apas, intepaturi si furnicaturi partea stanga sub coaste
- 1Problema colon
- 0Ma doare in partea stanga sub coaste
- 0Dureri abdominale in partea stanga sus
- 2Junghi ascuțit la respirație intensa!
- 0Durere in partea stanga, sub coaste la copil de 4 anisori
- 3Dureri in partea stanga sub coasta si in umarul stang
- 2Hepatopatie cronica
- 1Durere toracica
Mai multe informații despre: Febra musculara durere subcostala stanga durere sub coaste in stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: