Durere de burta și stare generala proasta
Bună ziua. Ma numesc Andrei și am 24 de ani. De ceva timp mai exact 5 luni experimentez odată la 2-3 luni niște dureri de burta urate, ma doare toată burta și durerea se lasă spre buric. Iar după o zii sau doua spre partea dreapta în dreptul buricului, și de vreun an de zile ma doare în partea stânga sub coaste. Durerile dispar și reapar. Nu am fost momentan la nici o clinica pentru a efectua analizele de rigoare. Ca și dieta alimentara ciorbe, carne prăjită și dinastea de genul. Când am acele dureri îmi vine și sa vomit uneori. Dar vomit puțin. Scaunul meu normal este odată la 2 zile chiar 3. Nu am pățit fenomene de constipație sau de genul decât vara când lucram și stăteam în soare exagerat. Scaunul este normal cred din ce știu eu. Nici prea tare nici prea moale. Ce analize trebuie sa efectuez, pot avea ceva legat de colon cu durerile acelea. Menționez ca am 1, 70 înălțimea și undeva la 96-100 de kg. De slăbit nu am slăbit. Asa sunt de când ma știu de mic copil. Ce poate fi. Poate fi ceva grav la colon sau eu știu. Câteodată când ma durea burta rău durerea era la buric și se lasa pe testicule.ma durea și sub burta. Și aveam și umpic de gaze... Menționez ca uneori simt o jena la rinichiul stâng.
2 comentarii
A da și uneori după ce mănânc îmi vine sa vomit.
Plus ca într-o perioada aveam senzația de mâncărime la stomac dacă îmi era foame și nu mâncam.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Durere în partea dreaptă, în dreptul buricului
- 7dureri abdominale
- 2Buba, umflatura ciudata in Buric !?
- 1Arsuri in partea stanga sub coasta
- 0Mă doare subcostal stânga când țin capul aplecat.
- 0Durere sub coasta in partea stanga
- 3Jena in partea stanga, senzatie de piept greu
- 0Dureri de stomac si balonare cand apas, intepaturi si furnicaturi partea stanga sub coaste
- 1Gastroenterita, dureri de burtica de care nu mai scăpăm
- 1Ulcer duodenal posibil cu helicobacter?
- 0Amorteala și durere în partea stanga a abdomenului
- 2Junghi ascuțit la respirație intensa!
- 2Dureri mari: colon iritabil sau gastrită?
- 3Hematolog - durere puternica în partea stânga sub coaste
- 2Boala a sângelui
Mai multe informații despre: durere buric durere de burta durere subcostala stanga durere sub coaste in stanga
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Durerea abdominală recurentă la adult
- Durerea abdominală fără febră
- Durerea abdominală cu febră
- Durere abdominală subombilicală (durere mai jos de buric, durerea hipogastrică)
- Durere sub coaste în partea stângă (subcostal stânga, hipocondrul stâng)
- Durerea în dreapta jos (abdomen, burtă)
- Durerea în partea stângă
- Durere în zona ombilicului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: