Depresie sau???
Sunt mama unui baiat de 25 de ani cu probleme, consider, severe de comportament.Am sperat ca se vor rezolva insa dimpotriva s_au agravat.Problema cea mare este folosirea aparatelor si mereu fuge dupa bani sa ii castige din aceste jocuri.Plus ca nu pot sa il fac sa inteleaga ca nu asa se castiga banii.Are stari de nervozitate si agitatie.Imi puteti spune in acest caz catre cine sa ne indreptam?pe cine sa contactam? Stiti cumva exista programe gratuite la care poate intra ptr a ajuta ??? Cu respect.Va multumesc frumos!
5 comentarii
Mergeti pentru evaluare la un medic psihiatru si sa faca psihoterapie daca sunt fonduri.
Pare mai degraba o dependenta de jocuri de noroc decat o depresie. Exista un centru de ajutor al acestor persoane, cu cabinete in Bucuresti, Iasi si Cluj. Puteti cere ajutor acolo, eventual o evaluare psihologica.
Ca și colegul meu sunt de părere că are o dependență de jocurile de noroc, depresia are cu totul alte simptome.
Mergeți să-i facă e evaluare un psiholog clinician sau un psihiatru, iar în urma evaluării vă va spune ce căi are de urmat.
Mergeți să-i facă e evaluare un psiholog clinician sau un psihiatru, iar în urma evaluării vă va spune ce căi are de urmat.
Puteti opta pentru centre specializate in dependente, acolo veti gasi psihologi, psihoterapeuti si psihiatri care ofera un tratament integrat.
Buna seara! Fara voia lui, nu puteti face nimic in ceea ce-l priveste. Singura solutie este sa l trimiteti la munca daca sta in casa dvs si sa nu i mai dati bani de la dvs pe mana. Se poate angaja part-time ca toti cei de varsta lui sau poate studia ceva, daca isi doreste sa mai fie intretinut de parinte o perioada. Are o varsta si ar cam trebui sa faca ceva pentru el, nu sa imbogateasca firmele cu jocuri de noroc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Autoevaluarea dependenţei de jocuri de noroc
- 3Un dependent de jocuri de noroc
- 10va rog sa ma ajutati! am un tata dependent de jocurile de noroc
- 3Ajutor - se împrumută pe unde poate, pentru a juca
- 4Sotul depedent de jocurii de noroc
- 17Dependent de jocuri
- 8Jocuri de noroc, sunt distrus.
- 9Dependenta jocuri de noroc
- 6Dependent de jocuri de noroc
- 8Dependenta jocuri de noroc
- 1Tulburare de comportament oare !?
- 6Jocurile de noroc m-au nenorocit
- 12Jocurile de noroc
- 1Sotul meu este dependent de jocuri de noroc si am descoperit datorii uriase!
- 12Dependenta jocuri de noroc
- 5Ajutor ! Îmi vine să mă sinucid
- 8Jocurile de noroc m-au nenorocit Partea 2/ Ajutor va rog
Mai multe informații despre: Dependenta de jocuri de noroc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: