Problema psihica gravă
Buna.vreau sa va prezint problema a unui prieten de al meu vreau sa îl ajut si asta e ultima încercare pt el chiar nu mai ştiu ce sa fac... Este dependent de jocuri de noroc..joaca la pariuri, curse de câini etc.. Fara aparate la alea nu baga.. Èšin sa va dau câteva detalii din ce ştiu despre el joaca de la cls 8 de mic..acum are 27 de ani si e terminat la munca nu se duce se multimeste ca ii da masa 10 -15 lei pe zi sa aibă de ţigări si de joaca..de haine nu se îngrijeste deşi a avut mulţi bani pe mana..abia si-a luat de încaltat de gura mea si a unui prieten va spun sincer are blugii tociti nu se îngrijeste nici de el nu se tunde umbla imbaxit...cand nu are bani baga la amanet orice prinde si ii joaca dar va spun nici nu ştie sa joace pariază 2 lei sa ia 3, 5 lei.. Si asa pierde tot.eu am încercat sa îl ţin departe si mia reuşit o săptămâna nu mai mult îl luam si ne mai duceam prin parc.. L-am dus si la Biserica degeaba cateodata e constient de ce face doar din gura dar practica.. In fine el joaca si acasă pe pc pd situri online..deci si acolo e băgat ultima data cand i-am zis sa se lase iam zis tu meriti sa fi lăsat o săptămâna fara mâncare si bani sa vezi cum e...si încă o varianta sa duc undeva la tara sa stea sa uite dar ştiţi ce mia spus a zis ca oricât de departe ar fi ar caută sosea ar lua ocazie sau ar luao pe jos sa fuga si de acolo..aştept un răspuns sper ca aţi înţeles
10 comentarii
Dacă nu reuşeşte sa se controleze şi sa înţeleagă ca nu e bine ce face e dificil de făcut ceva.Nu exista medicamente pentru dependenta de jocuri de noroc deşi se încearcă de ceva timp asocierea acestei probleme cu o tulburare psihica.
Psiholog, psihiatru... trebuie sa va interesati unde i, puteti duce.
Desi nu cred. Deoarece o sedinta la psiholog este foarte scumpa. 50, 100, 150 lei. Cine plateste pentru el.
Interesant de intrebat un psihiatru daca poate rezolva astfel de cazuri.
Desi nu cred. Deoarece o sedinta la psiholog este foarte scumpa. 50, 100, 150 lei. Cine plateste pentru el.
Interesant de intrebat un psihiatru daca poate rezolva astfel de cazuri.
@ Stefan123
Da Search pe Google "Tratament dependenta jocuri de noroc" si mai sapa.
O sa gasesti multe subiecte.
Da Search pe Google "Tratament dependenta jocuri de noroc" si mai sapa.
O sa gasesti multe subiecte.
Vezi ca si pe Romedic sunt multe topicuri despre jocurile de noroc. Ar trebui si prietenul tau sa le rasfoiasca. Da cautare dupa cuvant. Jocuri de noroc. Ca sa gasesti articolele.
Prietenul tau ar avea nevoie de un consult psihiatric si de psihoterapie cognitiv-comportamentala.
Exista medicatie care ii poate ameliora impulsul de a juca.
Dr. Ricean Alina
Exista medicatie care ii poate ameliora impulsul de a juca.
Dr. Ricean Alina
Prietenului au îi trebuie un psihoterapeut bun! !!!
Cristinai
Cristinai
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16Fratele meu se joaca la jocuri de noroc, nu se poate opri! Ajutor!
- 1Autoevaluarea dependenţei de jocuri de noroc
- 15Dependenta de jocuri de noroc. Ghid de ajutor
- 3Un dependent de jocuri de noroc
- 10va rog sa ma ajutati! am un tata dependent de jocurile de noroc
- 4Ce se întâmpla?. Sunt dependent de jocuri de noroc, relațiile s au sfârșit fiind înșelat
- 9Dependenta jocuri de noroc
- 21Tatal fetitei mele e parior compulsiv si ne distruge
- 27Dependenta mea
- 4Jocuri de noroc
- 13Jocurile de noroc
- 12Jocurile de noroc
- 1Tratament dependenta jocuri de noroc
- 2Dependenta de asa zisele pacanele
- 12Dependenta jocuri de noroc
Mai multe informații despre: Dependenta de jocuri de noroc Jocurile de noroc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: