Jocuri de noroc
Buna dimineata! As dori un sfat, cred, nici nu stiu exact ce anume caut. Am o problema cu jocurile de noroc si de curand m-am angajat (am dorit tare mult sa fac aceasta schimbare). Dar trecutul ma urmareste si eu il loc sa invat cum trebuie, pierd mult timp si energie undeva unde oricum daca fac bani ii bag inapoi pana la urma.
Se poae cumva sa te indepartezi de aceasta activitate in conditiile in care si persoana cu care locuiesti o face?
Se poae cumva sa te indepartezi de aceasta activitate in conditiile in care si persoana cu care locuiesti o face?
2 comentarii
Dependența de jocurile de noroc se poate rezolva prin psihoterapie.
Felicitări pentru schimbarea pe care ați realizat-o.
Dependența de jocurile de noroc indică o posibilă traumă din copilărie. Gândiți-vă ce nevoie vă este îndeplinită atunci când jucați sau ce obțineți după ce jucați, și veți avea, parțial, răspunsul la întrebarea dvs. Ma refer la nevoia de a fi apreciată, validată, de a fi iubita, de a fi în siguranță etc.
Cu ajutorul unui psiholog/psihoterapeut puteți înțelege ce anume determină această dependență. Și, dacă sunteți hotărâtă să renunțați la jocurile de noroc, veți reuși.
Dependența de jocurile de noroc indică o posibilă traumă din copilărie. Gândiți-vă ce nevoie vă este îndeplinită atunci când jucați sau ce obțineți după ce jucați, și veți avea, parțial, răspunsul la întrebarea dvs. Ma refer la nevoia de a fi apreciată, validată, de a fi iubita, de a fi în siguranță etc.
Cu ajutorul unui psiholog/psihoterapeut puteți înțelege ce anume determină această dependență. Și, dacă sunteți hotărâtă să renunțați la jocurile de noroc, veți reuși.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 42O fi epilepsie? :((
- 5cum sa trecem in familie de boala jocurilor in bani? ajutati-ma va rog!
- 15Dependenta de jocuri de noroc. Ghid de ajutor
- 3Un dependent de jocuri de noroc
- 3Dependentă jocurilor de noroc
- 4Sotul depedent de jocurii de noroc
- 9Dependenta jocuri de noroc
- 2Buna - jocurile de noroc intr un mare fel nu il mai recunosc s a schimbat
- 21Tatal fetitei mele e parior compulsiv si ne distruge
- 6Dependent de jocuri de noroc
- 27Dependenta mea
- 13Jocurile de noroc
- 1Tulburare de comportament oare !?
- 6Jocurile de noroc m-au nenorocit
- 1Sotul meu este dependent de jocuri de noroc si am descoperit datorii uriase!
- 5Ajutor ! Îmi vine să mă sinucid
Mai multe informații despre: Jocul patologic de noroc Dependenta de jocuri de noroc Jocurile de noroc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: