Ajutor - se împrumută pe unde poate, pentru a juca
Am un băiat de 23 de ani, și are o problema cu banii, adică dacă eu nu îi dau se împrumută pe unde poate, pentru a juca, că motiv pentru jocuri zice că vrea să îi înmulțească.Va rog ce puteți să-mi recomandați sau dacă știți un caz asemănător.Multumesc.
3 comentarii
Buna ziua, baiatul nu are o problema cu "banii" ci cu jocurile de noroc. Este foarte probabil ca are o dependenta de jocuri de noroc, situatie des intalnita in zilele noastre. Exista programe speciale de terapie pentru astfel de persoane, unul dintre ele fiind desfasurat la Clinica Aquamarin din Bucuresti.
Vă mulțumesc pentru răspuns.Parerea dumneavoastră la faptul că băiatul ne învinuiește pe noi că părinți pentru aceasta dependenta, eu că tata fiind mai mereu plecat in afara tarii,.Aveți va rog o recomandare pentru orașul Iași un cabinet sau doctor?, Mulțumesc.
Baiatul cauta in mod inconstient sa-si satisfaca niste nevoi care nu au fost satisfacute in familie, el a ramas la stadiul de dependenta, pe care acum il "exerseaza", sub alta forma. Cauta in aceasta dependenta sa/ sa-si dovedeasca ceva...
Exista o asociatie a jocurilor de noroc care are un program dedicat dependentilor. Cautati pe internet detalii, stiu doar in Bucuresti.
Exista o asociatie a jocurilor de noroc care are un program dedicat dependentilor. Cautati pe internet detalii, stiu doar in Bucuresti.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17adolescent cu probleme cu probleme
- 16Fratele meu se joaca la jocuri de noroc, nu se poate opri! Ajutor!
- 3Un dependent de jocuri de noroc
- 3Dependentă jocurilor de noroc
- 17Dependent de jocuri
- 9Dependenta jocuri de noroc
- 4Jocuri de noroc
- 1Dependenta jocuri de noroc
- 7Jocuri de noroc
- 27Dependenta mea
- 2Jocuri de noroc
- 8Dependenta jocuri de noroc
- 13Jocurile de noroc
- 1Tulburare de comportament oare !?
- 1Sotul meu este dependent de jocuri de noroc si am descoperit datorii uriase!
- 1Tratament dependenta jocuri de noroc
- 2Dependenta de asa zisele pacanele
- 12Dependenta jocuri de noroc
Mai multe informații despre: Dependenta de jocuri de noroc
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: