sanii mici cum ii pot marii?
uitati am cateva intrebari :
1 Sani sunt mici de ce si cum ii pot mari?
2 Masturbarile sunt foarte grave?
3 Virginitatea cat de importanta este?
Astept raspuns la cel putin intrebarea 1 va roggg!!!! mersi mult
1 Sani sunt mici de ce si cum ii pot mari?
2 Masturbarile sunt foarte grave?
3 Virginitatea cat de importanta este?
Astept raspuns la cel putin intrebarea 1 va roggg!!!! mersi mult
15 comentarii
Sanii mici.parca erau ceva exercitii care sa intareasca si sa tonifieze musculatura sanilor, dar nu stiu cat de mult ajuta si la marirea lor.O metoda mai sigura (dar cu care eu nu sant de acord deloc, desi nici eu nu am sanii pe cat as vrea, )e siliconarea.
Masturbarea nu e ceva grav...Depinde de cat de des o faci.
Iar despre virginitate...pai doar tu poti sti cat de importanta e ea pt tine.Eu iti pot spune doar atat:virgina esti doar 1 data, femeie vei fi toata viata.
Masturbarea nu e ceva grav...Depinde de cat de des o faci.
Iar despre virginitate...pai doar tu poti sti cat de importanta e ea pt tine.Eu iti pot spune doar atat:virgina esti doar 1 data, femeie vei fi toata viata.
era ceva...auzisem ca tintura de marar mareste sanii...incearca...bafta...si virginitatea e importanta, mai important e insa cui i-o daruiesti...atentie mare...trebuie sa o merite, dak nu e prea devreme!!
Vegeta, sanii mici se pot mari asa cum a spus more, prin exericitii care sa intareasca musculatura sanilor, prin implanturi de silicoane si in baza unor tratamente hormonale!!Ma alatur si eu celor spuse de more, nu as apela niciodata la un implant de silicoane, indiferent de cat de mici ar fi sanii!!Este o emisiune pe romantica, duminica la ora 23, Dream Team se numeste si acolo poti gasi raspunsuri la aproape orice intrebare!De curand am vazut o operatie de implanturi de silicoane si mi s-a facut parul maciuca de ce am vazut!!
Masturbarea nu este asa grava, atata timp cat nu faci o obsesie pt asta!!Dar de preferat ar fi sa iti gasesti un partener!
Virginitatea...in ziua de azi nu prea se mai cauta ;)) Dar depinde de principiile tale!!Cati ani ai?
Masturbarea nu este asa grava, atata timp cat nu faci o obsesie pt asta!!Dar de preferat ar fi sa iti gasesti un partener!
Virginitatea...in ziua de azi nu prea se mai cauta ;)) Dar depinde de principiile tale!!Cati ani ai?
pai nu de asta
eu nus fata
dar is interesat deoarece notele mele lasa de dorit si intelegeti voi is cam but
:D
dar tot nu inteleg la ce va referiti cand spuneti musculatura sanilor care e faza?
eu nus fata
dar is interesat deoarece notele mele lasa de dorit si intelegeti voi is cam but
:D
dar tot nu inteleg la ce va referiti cand spuneti musculatura sanilor care e faza?
Deci..eu una n-am ininteles de ce te intereseaza cum se maresc sanii daca nu esti fata.:D Dar, in fine...
Iar despre musculatura sanilor...Ia mergi tu cateva luni la sala si lucreaza-ti pectorali si pe urma vezi se cunoaste ceva?:-)
Iar despre musculatura sanilor...Ia mergi tu cateva luni la sala si lucreaza-ti pectorali si pe urma vezi se cunoaste ceva?:-)
aham ms si apropo cei de aici luati id mircea_ionescu2000
va pot invata sa deveniti hackeri
va pot invata sa deveniti hackeri
hahahaha
deci ultimul mesaj m-a dat pe spate ;)))))))))))))
Doamne mare ti-e gradina!!!!!!!!!!!!!
deci ultimul mesaj m-a dat pe spate ;)))))))))))))
Doamne mare ti-e gradina!!!!!!!!!!!!!
sa sti ca eu nu glumesc sunt un hack destul de bun!
Vegeta sa iti fie de bine atunci, dar eu am alte prioritati ;))
sa avem suces in viata! succes! bafta! ne mai auzim pe ici
Vegeta, foarte tare! Hack bun ))) Asta imi suna a publicitate negativa, sanctionabila cu inchisoarea! ))) Nu e un motiv de lauda, mai ales pe un forum unde pot intra oameni ai legii care te pot gasi foarte usor. Ai grija ce faci pe viitor, lasa hacker-itul, ai o multime de lucruri mult mai interesante de facut si vazut.
PS De exemplu, ai putea lucra pentru NASA ))))
Ce pacat, tara asta are nevoie de oameni ca tine!!! )))
ma simt mandru ! :)) oricum nu aveam prea mare talent decat in stricarea monitoarelor si oprirea netului !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Marirea sanilor, o utopie? un risc?
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 4Ce as putea face sa raman cu sanii mai mari decat inainte de a ramane insarcinata?
- 9am vreo sansa sa-mi mai creasca sanii?
- 9Mai sunt virgina?
- 13umflaturi la san
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 74cancer de san??
- 25problema la un san, un fel de biluta
- 2cresterea rapida a sanilor
- 12Cancer la san
- 4Sfarcuri dureroase
- 1cancer la san
- 14Tumora maligna la san
- 37Cancer mamar la 87 de ani.Va rog dati-mi niste indrumari.
- 2Mastoza chistica
- 23ADEVARUL despre MASTURBARE! Loc de intalnire pentru eventualii interesati de fenomen !
- 2de aproximativ 3 ani sanii mei au crescut foarte mult. Intre timp s-au lasat
- 6cancer la san... care este stadiul bolii?
Mai multe informații despre: Sanii Masturbarea la femei Marirea sanilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: