Masturbare cu degetul

20-03-2023
_ana_maria067
Nu este medic/terapeut
_ana_maria067
Buna ziua, nu stiu cum se numești mai exact aceasta forma de masturbare, dar o spun așa cum am auzit o pe la mulți. Acum câteva zile am făcut degețica, după ce am reușit sa mi dau drumul, m am dus la baie și după ce mi am făcut treburile am văzut ca pe șervețel era sânge, ce i drept era un sânge diluat sa i spun, ok m am speriat puțin(am crezut ca m am zgâriat sau ceva înăuntrul vaginului), apoi am căutat pe net, niciun răspuns. Am lăsat o balta. Azi am facut din nou degetica exceptând faptul ca am introdus doar de câteva ori degetul in vagin fără sa îmi dau drumul si am terminat doar cu masturbarea clitoridiana(cred ca așa i spune, nu mai stiu exact). La fel, am fost la baie, sânge pe șervețel. Vreau sa stiu si eu dacă este normal, adică ce este chestia asta. Am uitat sa mentionez ca și azi și in ziua respectiva in zona ovarelor se simte ca o presiune slaba in intensitatea. De ce?
4 comentarii
0
20-03-2023, ora 22:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna seara.
Control ginecologic obligatoriu, test Papanicolau, ecografie intravaginala.
Nu e normal.
0
21-03-2023, ora 12:35
_ana_maria067
Nu este medic/terapeut
_ana_maria067
Pai se poate face testul Papanicolau la 18 ani?
0
21-03-2023, ora 16:34
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Doar daca nu sunteti virgina.
0
21-03-2023, ora 17:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Va trebuie consult ginecologic pentru a vedea de unde e sangerarea. Nu stati asa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: