eliminare urina la masturbare

buna ziua
am o mare problema..si m-am gandit sa apelez la dumneavoastra poate ma puteti laumri, inainte sa ajung la medic.
intr-o zi mi-am stimulat clitorisul..si la orgasm, am eliminat urina..
asta s-a mai intamplat de cateva ori..tin sa spun ca nu am mare experienta sexuala..am 19 ani, si iubitul nu m-a dus la orgasm cand mi-a facut sex oral..
e jenant..si mi-e teama sa nu se intample asa cand voi avea urmatorul contact..
am mai incercat de cateva ori sa ma masturbesz..si la fel. am fost la Ginecolog.. si mi-a spus ca trebuie sa consunt un Neourolog.. stiti cumva despre ce poate fi vorba? exercitiile kegel ma ajuta? astept raspuns.. multumesc
am o mare problema..si m-am gandit sa apelez la dumneavoastra poate ma puteti laumri, inainte sa ajung la medic.
asta s-a mai intamplat de cateva ori..tin sa spun ca nu am mare experienta sexuala..am 19 ani, si iubitul nu m-a dus la orgasm cand mi-a facut sex oral..
am mai incercat de cateva ori sa ma masturbesz..si la fel. am fost la Ginecolog.. si mi-a spus ca trebuie sa consunt un Neourolog.. stiti cumva despre ce poate fi vorba? exercitiile kegel ma ajuta? astept raspuns.. multumesc
4 comentarii

Nu stiu ce sa zic de exercitiile kegel si efectul lor, nu cunosc, dar stiu ca exista femei care urineaza in momentul in care au orgasm. Problema poate sa nu apara la un contact normal, deoarece stimularea, la masturbare, e mai puternica decat la un contact sexual obisnuit.
Te cred, e neplacut pentru cazul in care partenerul iti face sex oral, dar eu cred ca poti gasi un partener care sa te excite cat si cum trebuie si pentru care asta sa nu fie o problema asa de mare.
Te cred, e neplacut pentru cazul in care partenerul iti face sex oral, dar eu cred ca poti gasi un partener care sa te excite cat si cum trebuie si pentru care asta sa nu fie o problema asa de mare.

buna ziua

buna, nu este vorba de urina la aceasta ejaculare feminina. Este vorba de o ejaculare si e un lichid special, numai putine femei au un astfel de orgasm...cunosc personal mai multe femei cu un astfel de orgasm...in engleza fenomenul se numeste "squirting"..gasesti si filme XXX cu actrite cu un astfel de orgasm..Daca mirosi lichidul o sa vezi ca nu este urina, miroase cu totul altfel, de fapt nu prea are miros...e ca un fel de apa. La multi barbati le plac femeile care au o astfel de ejaculare. Deci esti foarte normala, nu-ti face griji.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5de mai bine de 3 luni urinez foarte des
- 3mancarime usoara si o secretie, canal urinar
- 5a suferit o operatie prin care i s-a scos rinichiul stang (avea o tumoare) si o coasta
- 4urinat straniu: am eliminat cum ar fi o pulbere umeda colorata roz fucsia
- 3Urinez mult noaptea
- 3Senzatia de a urina este permanenta si usturimea la fel...
- 3dupa un pahar de apa sau orice lichid baut odata tb sa merg la toaleta
- 3Sumar urina
- 8examen complet de urina
- 4Dificultate de excitare
- 2senzatie de urinare
- 14Ce curiozitate ma aduce aici ?
- 4Barbati - scurgere ocazionale la urinare
- 4pot ramane gravida daca am pus mana pe vagin dupa ce am atins un penis?
- 5urinare frecventa
- 1Urinarea
- 3mucus si saruri amorfe urina
- 0Operaţii la tractul urinar în ţară
- 5Masturbare aproape zilnic
Mai multe informații despre: Masturbarea la femei Exercitiile Kegel caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: