Somnul bebelusului
Buna ziua ! Am si eu o problema ! Am un baietel de 4 luni si nu ne intelegem deloc cu somnul ! Noaptea doarme 2-3 ore pe noapte, iar ziua doar 3-4 ore ! Imi puteti da si mie cateva sfaturi va rog frumos ! Multumesc frumos o zi placuta
4 comentarii
Gemoderivat de tei argintiu, doza pentru bebelusi.
Nu stiu. Sunati la Plant Extrakt sau Hofigal, firmele producatoare.
Buna dimineata Oana Enache
Bebelusul tau trece prin etape normale de crestere / modelare / maturizare, a organismului, in primul an de viata. Arderea acestor etape in ritm alert il duc in salturi la imbogatirea cu achizitii noi, care se perfectioneaza de la o zi la alta, transformandu-l. Asa ca este normal ca activarea aceasta sa ii cauzeze in rafale tulburari de somn si nelinisti. Nu inseamna ca trebuie sa il tratezi ci sa ii acorzi mai multa rabdare !
Bebelusul tau trece prin etape normale de crestere / modelare / maturizare, a organismului, in primul an de viata. Arderea acestor etape in ritm alert il duc in salturi la imbogatirea cu achizitii noi, care se perfectioneaza de la o zi la alta, transformandu-l. Asa ca este normal ca activarea aceasta sa ii cauzeze in rafale tulburari de somn si nelinisti. Nu inseamna ca trebuie sa il tratezi ci sa ii acorzi mai multa rabdare !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0BB 6 luni jumate nu doarme
- 1bebe al meu se trezeste des noaptea!!!
- 2Somnul la sugari
- 0somnul la sugar
- 4Bebeluş de 1 luna si 12 zile doarme foarte puţin si este foarte agitat
- 21Bebelusul doarme toata noaptea - afla ce tehnica trebuie sa folosesti
- 9Copil de 4 luni (alaptat exclusiv la san) care se trezește foarte des noaptea
- 0Somn bebe 2 luni
- 0Bebe doarme prea mult
- 0Bebelus de 4 luni da din maine noaptea fara sa se trezească
- 0Bebelusi gemeni de 11 luni nu dorm noaptea
- 1Treziri dese bebe 5 luni
- 3Somn/mancare bebelus 5 luni jumatate
- 3Bebe nu doarme noaptea
- 1Trezitul noaptea foarte des
- 0Somn bebe
Mai multe informații despre: Somnul la sugar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: