Trezitul noaptea foarte des

Am un baietel de 1an și o luna, și de la 7luni, s-întâmplat ca a fost racit mai tare putin si de atunci toata noaptea mananca san, nu mai poate adormi fara sanul meu, si manancand asa de mult si des probabil se creaza gaze si doarme foarte agitat, acuma suntem in plina eruptie dentara(masele pe ambele parti), si doarme si mai rau, are momente când se trezeste plangand foarte tare, alteori se doar mataie putin si daca ii dau sânul isi continua somnul, asta se intampla cam la 1ora si jumate, aprox 2ore.are o rutina bine stabilita, facem baita in fiecare seara, la ora 20:30se doarme, primele 3ore doarme linistit si mai apoi se intampla.as vrea sa ma ajutati cum un sfat ca eu nu mai stiu cum sa procedez!va multumesc
1 comentarii

Buna! Daca va luptati cu somnul celor mici, va racomand sa folositi niste sunete white noise (gen feon, aspirator, valuri, etc.) care acopera fundalul si ajuta copiii sa doarma mai bine.
La al meu functioneaza foarte bine.
Puteti cauta asemenea sunete pe pagina asta de YT https://www.youtube.com/channel/UCoiUBxYhScqctIpoGHeZYyQ. Va recomand cel de feon.
La al meu functioneaza foarte bine.
Puteti cauta asemenea sunete pe pagina asta de YT https://www.youtube.com/channel/UCoiUBxYhScqctIpoGHeZYyQ. Va recomand cel de feon.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15somnul agitat la bebelusi
- 1bebe al meu se trezeste des noaptea!!!
- 0somnul la sugar
- 4somnul copilului
- 4Bebeluş de 1 luna si 12 zile doarme foarte puţin si este foarte agitat
- 21Bebelusul doarme toata noaptea - afla ce tehnica trebuie sa folosesti
- 0Somn bebe 7 luni
- 2Sfaturi somn fetita de 2 ani și 2 luni
- 0Somn bebe 2 luni
- 0Bebe doarme prea mult
- 0Bebelusi gemeni de 11 luni nu dorm noaptea
- 1Treziri dese bebe 5 luni
- 1Bebelus doua luni da din maini in somn, se trage de urechi si da din cap
- 3Bebe nu doarme noaptea