Somn bebe 2 luni | Forumul Medical ROmedic

Somn bebe 2 luni

10-10-2018
Andreeab28
Nu este medic/terapeut
Andreeab28
Bună ziua!
Am un băiețel de 2 luni cu care avem probleme mari cu somnul.
Dupa ce am venit din spital, prima săptămână ne am confruntat cu confuzia zi-noapte, după ce a trecut asta, a fost chiar bine, stătea treaz destul de mult pe timpul zilei, nu voia nici cum sa fie adormit (stătea și 4-5 ore treaz, legat) dar nu era irascibil, nu plângea, doar refuza sa doarmă. Noaptea dormea bine, cu o trezire, max. 2. De vreo 2 săptămâni e dezastru, am impresia ca o iau razna. Când se trezește dimineața cam la maxim o ora jumate i se face somn, dar nu se lasă adormit nici cum, foarte rar reușesc, și și atunci de multe ori atipeste 5 min și se trezește brusc. Tot timpul când vine ora de somn e foarte irascibil, plânge isteric. Seara nu avem nici o șansă cu el, doar plimbat cu masina, altfel nu doarme. Am grija sa nu ii fie foame, frig, cald, cu burtica nu avem probleme, răcit nu e, nu e suprastimulat. Am rutina seara.. Băiță masaj lapte, degeaba. Ori nu poate adormi, ori se trezește după câteva minute, aceeași problema și pe timpul zilei.. Ce pot sa fac? Am încercat chiar orice, legănat, balansat, dormit pe mine, regula celor 90 minute, cantat, șâșâit, plimbat afara, sunete albe, liniște totala, muzica relaxanta.. Nimic. Care ar putea fi cauza? De ce adoarme atât de greu? De ce devine asa isteric? Poate fi o problema neurologica?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum pot fi ajutaÈ›i bebeluÈ™ii să doarmă mai mult
  • Cât trebuie să doarmă bebeluÈ™ul È™i copilul mic
  •