Bebeluş de 1 luna si 12 zile doarme foarte puţin si este foarte agitat | Forumul Medical ROmedic

Bebeluş de 1 luna si 12 zile doarme foarte puţin si este foarte agitat

22-07-2015
Alexandra Ezaru
Nu este medic/terapeut
Alexandra Ezaru
Buna ziua.
Va rog sa m-a ajutaţi cu un sfat pentru ca nu mai pot sunt si speriata si foarte stresată.
Bebeluşul meu de o vreme cam 2 saptamâni a început sa fie foarte agitat si sa plângă foarte mult chiar si in braţe si legănat si oricum as încerca..problema este ca nu are tot timpul colici am stat si lam urmărit si am observat când are colici si când nu are.
Bebeluşul meu se trezeşte la 7 sau 8 si nu mai adoarme pana la 11 alteori 13-14.intr'un final adoarme cam 3 ore după se trezeşte si iar m-a chinui cu adormitul.încerc să-l legănat sa ii fac orice dar nu el plânge si in căruţ afara si in casa...chiar nu ştiu ce sa ii mai fac nu ştiu îmi este frica sa nu aibă ceva '..este foarte agitat si da din mânuţe tot timpul când începe sa dea din ce in ce mai tare începe si plânge de nu i-l mai pot linişti...in schimb dacă i-l înfasez se mai calmează si adoarme mult mai repede.

Pe lângă asta încă o problema.sunt foarte speriata si de asta.prietenele mele Find si ele mămici cu bebebi micuţi îmi tot spun sa ii umblu la putulica...
Doctoriţa la Bebeluş este pediatru iar ea mia spus ca sa nu ii umblu la putulica.doar aud din mai multe părţi aceeaşi chestie umblai la putulica când ii faci baita pentru ca o sa ajungi la operaţie din cauza asta va rog ajutati'ma pentru ca sunt foarte disperata si speriata.
Va mulţumesc
4 comentarii
0
23-07-2015, ora 08:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
V-am trimis mesaj privat. Apasati Modificati profilul dv. caseta verde dreapta sus si apoi Mesaje.
0
23-07-2015, ora 19:28
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
ALEXANDRA si noi oamenii mari suferim de la caldura poate si asta este un factor al agitatiei copilului tau.
LEGAT de putica nu are de ce sa faci tu nimic pt ca oricum nu vei reusi sa ii faci decalotarea completa deoarece ea se retrage, lasa situatia asa si intreaba medicul care te va ajuta el cand va fi nevoie, baiatului meu i sa facut decalotarea la varsta de un an jumatate la un cabinet mediical din grigore alexandrescu, ca sa intelegi despre ce este vorba: pielea penisului are un elastic ( ata) care la unii este mai elastica la altii nu, si doctorul are un instrument care se deschide si o largestepana se trage de tot, si daca nici asta nu ajuta atunci operatia consta in taierea acelui elastic, promele mai mari pot aparea in timp daca nu este facuta aceasta operatie de decalotare completa pt ca la erectie ( care apare si la copii) are dureri mari, in acel loc raman scame, urina si mizerie care se pot infecta.
Cand mergi la medicul copilului intreaba acest aspect si intreaba cand este mai bine sa se faca acest lucru pt ca parerile intre medici sunt impatite pana la un an sau dupa un an, dar ce este sigur nu isi va aminti procedura, si dupa decalotarea completa tu trebuie sa o faci mereu cand ii faci baita si sa speli bine de tot zona respectiva.
SA POSTEZI SOLUTIA LA CARE AI RECURS.
0
23-07-2015, ora 21:51
Alexandra Ezaru
Nu este medic/terapeut
Alexandra Ezaru
Mulţumesc pentru sfat.o sa postez ca sâmbăta merg la pediatru...uite de exemplu astăzi bebeluşul meu de la 8 la 17 nu a închis un ochişor a plâns într-una eu de asta sunt speriata..îmi este teama..adică mi se pare anormal sa nu doarmă atâtea ore..tocmai de acea sâmbăta merg cu el la un pediatru privat.oricum îţi mulţumesc enorm pentru sfat.
0
23-07-2015, ora 23:05
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
cu placere sper sa fie o banalitate si sa auzim de bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • PoziÈ›ii de somn în sarcină
  • Somnul la vârsta a treia
  • Ce se întâmplă dacă nu dormi suficient?
  • Creierul îmbătrâneÈ™te mai repede dacă nu dormim suficient
  • Tulburările de somn influenÈ›ează apariÈ›ia demenÈ›ei
  • Somnul, afectat de utilizarea iPhone-ului sau e-reader-ului înainte de culcare
  • De cât somn avem nevoie? Noi recomandări de la FundaÈ›ia NaÈ›ională a Somnului
  • Somnul din timpul zilei combate efectele lipsei de somn din timpul nopÈ›ii
  • Sfaturi pentru un somn odihnitor È™i sănătos la copii
  •