Bebelus doua luni da din maini in somn, se trage de urechi si da din cap
Buna ziua,
Am o fetita de 2 luni care atunci cand e somnoroasa sau doarme da foarte mult din maini, se trage de ureche sau de ochi. De asemenea isi misca capul dintr-o parte in alta. Dupa cavteva secunde se relaxeaza si apoi o ia de la capat. Cand e treaza nu face cele enumerate mai sus, doar in starea de somnolenta sau in timpul somnului. Nu stiu care ar putea fi cauza... aveti vreo sugestie?
Am o fetita de 2 luni care atunci cand e somnoroasa sau doarme da foarte mult din maini, se trage de ureche sau de ochi. De asemenea isi misca capul dintr-o parte in alta. Dupa cavteva secunde se relaxeaza si apoi o ia de la capat. Cand e treaza nu face cele enumerate mai sus, doar in starea de somnolenta sau in timpul somnului. Nu stiu care ar putea fi cauza... aveti vreo sugestie?
1 comentarii
Buna dimineata
Urmariti daca se mentine acest aspect in urmatoarele 2 luni, poate fi ceva pasager, fara semnificatie patologica. Daca persista faceti un consult, pt o opinie avizata, la un medic neuropsihiatru pediatru. Sanatate !
Urmariti daca se mentine acest aspect in urmatoarele 2 luni, poate fi ceva pasager, fara semnificatie patologica. Daca persista faceti un consult, pt o opinie avizata, la un medic neuropsihiatru pediatru. Sanatate !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0BB 6 luni jumate nu doarme
- 1bebe al meu se trezeste des noaptea!!!
- 0somnul la sugar
- 3bebe doarme foarte greu ziua!!!!
- 4Bebeluş de 1 luna si 12 zile doarme foarte puţin si este foarte agitat
- 21Bebelusul doarme toata noaptea - afla ce tehnica trebuie sa folosesti
- 0Somn bebe 7 luni
- 9Copil de 4 luni (alaptat exclusiv la san) care se trezește foarte des noaptea
- 0Somn bebe 2 luni
- 0Bebe doarme prea mult
- 0Bebelus de 4 luni da din maine noaptea fara sa se trezească
- 0Bebelusi gemeni de 11 luni nu dorm noaptea
- 1Treziri dese bebe 5 luni
- 3Bebe nu doarme noaptea
- 1Bebelus tresare in somn
- 0Somn bebe
Mai multe informații despre: Somnul la sugar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: