Somnolenta foarte mare
Buna ziua, de vreo saptamana ma confrunt cu o stare foarte mare de somnolenta, tin sa mentionez ca iau niste antidepresive de un an de zile dar nu am resimtit niciodata simptomele respective, imi e somn grupa mare si nu imi dau seama pe ce fond s a creat oboseala, antidepresivele oricum nu sunt in tema, am fost recent la psihiatru si mi a dublat dozele plus ca mi a mai adugat niste pastile, Domnul pshiatru a zis ca din cauza depresiei e starea cronica de oboseala insa eu s c am reticent, stie cineva ce ar putea determina starea de somnolenta iesita din tipar, multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
7 comentarii
Pai singur spui ca medicul ți.a dublat tratamentul, înseamnă că nu te.a găsit bine.Trabue sa ai somn cum spui la grupa mare altfel cum vrei sa te faci bine. Tratamentul nu e pe termen scurt ci pe termen lung peste 2 ani ca ca te faci bine.
Buna ziua
Incercati sa mergeti si la psihoterapeut, ca sa explorati cauzele starilor pe care le aveti.
Incercati sa mergeti si la psihoterapeut, ca sa explorati cauzele starilor pe care le aveti.
Poate fi și o reacție de la medicamente, medicul v-a dublat doza pentru că a văzut că nu se rezolvă depresia. Rezultate bune se obțin făcând concomitent cu medicația psihoterapie, pentru că e nevoie să vă schimbați modul de gândire depresiv și să câștigați competențe în gestionarea situațiilor dificile.
Buna ziua, iau un comprimat de cipralex si o treime de truttico
Tritico da foarte mare somnolenta.trebuie luat numai seara
"Domnul pshiatru a zis ca din cauza depresiei e starea cronica de oboseala insa eu s c am reticent"
vorbesti de oboseala sau somnolenta, ca nu mai inteleg?
daca vorbesti de somnolenta, ii spui dr sa ia si el medicamentele alea, iar apoi sa se urce la volan.ca doar nu risca nimic. el nefiind deprimat, conform deductiei lui logice, ar trebui sa nu simta somnolenta
vorbesti de oboseala sau somnolenta, ca nu mai inteleg?
daca vorbesti de somnolenta, ii spui dr sa ia si el medicamentele alea, iar apoi sa se urce la volan.ca doar nu risca nimic. el nefiind deprimat, conform deductiei lui logice, ar trebui sa nu simta somnolenta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3oboseala, somnolenta pe tot parcursul zilei
- 8dureri cap, muschi, oase, moleseala, somnolenta
- 3balonari, senzatii de voma, ameteli, somnolenta excesiva
- 14Boala autoimuna ??
- 3Somnolenta puternica=Hepatita C?
- 8Oboseala inexplicabila
- 5disconfort hipocondru drept
- 3somnolenta
- 1somnolenta, buimaceala
- 3Dureri de cap, somnolenta, stari de greata-EXCLUS SARCINA
- 10tratament rispolept
- 3Stare de somn permanenta!
- 6interpretare analiza urina, rog o parere
- 10Ce este Peritol?
- 7Oboseala si somnolenta exagerata
- 1Medicamente pentru inima ( diltiazem, aspenter, rosucard )
- 1Durere de cap, stari de somnolenta
- 2Ajutor. Prietenul meu nu se mai poate trezi. Ce e de făcut?
Mai multe informații despre: Somnolenta somnolenta excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: