Somnolenta, dureri de cap zgomote in urechi

28-02-2019
Alexaaa18
Nu este medic/terapeut
Alexaaa18
Buna ziua, va scriu in speranta ca o sa dau cumva de cap starilor mele.
In urma cu cateva luni (noiembrie 2018), m am trezit dupa cateva zile in care mi se infunda/desfunda urechea stanga, tot cu aceasta, in mijlocul noptii infindata complet si cu un tiuit ingrozitor + presiune mare la nivelul capului. Am plecat la doctor, mi s au facut mai multe investigatii unde mi s a zis ca nu mi mai recapat auzil etc. Dupa ceva timp urechea s a desfundat, nu total, am repetat analizele care mi au iesir mai bune, din care reiesea ca nu am cadere pe nerv. Tot in noiembrie am facut si un RMN cerebral, iar in ianuarie unul cervical. Ambele au iesit bune, doar ca am incontinuare probleme cu urechea ( ori e infundata ori aud ca si cum ar fi apa in ea). Daca stau in frig e si mai rau. Insa, in decembrie am avut o durere de cap ingrozitoare o zi intreaga, iar spre noapte am chemat salvarea, deja vomitam si ameteam de la durere. ( nu mi a trefut decat cu algocalmin injectabil). Mentionez ca am deseori dureri de cap. Acum ma doare si ceafa unde simt in special daca stau pe scaun furnicaturi in coloana, gat si in maxilar. Am o stare de somnolenta accentuata in aprox 60% din timp. Nu stiu la ce doctori ar trebui sa merg. Am fost la multi pe orl, mi auzis doar de o rinita hipetrofica, dar problema urechii e un mister. La neurolog, migrene si vertij. Am fost si la dentist, ca sa nu aiba legatura cu maxilarul. Mi au pus si un diagnostic de anxietate, insa eu cred ca e un efect al multor suspiciuni de boli grave vehiculate, la care uneori ma mai gandesc din nefericire. Mentionez ca mi am facut screening de trombofilie, analizele uzuale, cele pentru tiroida si nu mi a iesit nimic diferit, doar VSH ul cu 2 puncte peste normal. Ma sperie in special somnolenta aceasta accentuata, durerile de cap si mai ales furnicaturile in obrazul stang( acelasi cu urechea)
Unde ar trebui sa ma mai duc pentru a depista cauza? Sau ce analize imi recomandati?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Somnolența diurnă la bătrâni poate crește riscul de diabet, cancer sau hipertensiune arterială
  • Rezultate promițătoare pentru un dispozitiv non-invaziv de tratament pentru tinitus
  • 10 cauze ale somnolenței din timpul zilei
  • Solriamfetol: cel mai eficient tratament pentru somnolența excesivă în timpul zilei la pacienții cu apnee obstructivă în somn
  • Somnolența în timpul zilei poate fi legată de sindromul pre-demență
  •