Impresia de dezorientare incapacitate de adaptare si simptome asemanatoare somnolentei
Am foarte des impresia ca sunt somnolent, ma balbai, gasesc greu cuvinte, nu pot sa fiu atent, imi pierd concentrarea si incep sa nu inteleg lucruri simple, propozitii, uit repede ce discutam, uit ce tocmai am aflat(cateodata citesc degeaba sau recitesc sa imi amintesc).
Imi afecteaza destul de serios viata cotidiana, in special sociala.
Ce problema as putea avea?Ce teste sa fac?(Adolescent)
Imi afecteaza destul de serios viata cotidiana, in special sociala.
Ce problema as putea avea?Ce teste sa fac?(Adolescent)
3 comentarii
Draga JstSmn,
Imi pare rau sa aud ca te confrunti cu aceste probleme. Recomandarea mea este sa nu amani si sa apelezi la un medic psihiatru sau neurolog ce poate sa faca o investigatie potrivita. Nu cauta si nu te astepta sa gasesti pe internet un diagnostic sau un raspuns potrivit la intrebarea ta. Eu te invit sa imi dai mai multe detalii despre problemele cu care te confrunti: de cand au aparut ele, sunt mai ales in anumite situatii, in ce situatii apar cele descrise de tine, simti ca esti stresat, agitat, nelinistit, mai sunt si alte senzatii pe care le resimti etc?
Toate cele bune!
Cu multa caldura,
Psihoterapeut Doina Grasu.
Imi pare rau sa aud ca te confrunti cu aceste probleme. Recomandarea mea este sa nu amani si sa apelezi la un medic psihiatru sau neurolog ce poate sa faca o investigatie potrivita. Nu cauta si nu te astepta sa gasesti pe internet un diagnostic sau un raspuns potrivit la intrebarea ta. Eu te invit sa imi dai mai multe detalii despre problemele cu care te confrunti: de cand au aparut ele, sunt mai ales in anumite situatii, in ce situatii apar cele descrise de tine, simti ca esti stresat, agitat, nelinistit, mai sunt si alte senzatii pe care le resimti etc?
Toate cele bune!
Cu multa caldura,
Psihoterapeut Doina Grasu.
Si eu in mare parte am aceleasi simptome.este foarte greu sa traiesti cu simptomele astea...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Topamax - l-a luat cineva?
- 2somn in exces
- 2astenie de primavara?
- 0somnolenta excesiva
- 8Oboseala inexplicabila
- 1tulburare de adaptare
- 5disconfort hipocondru drept
- 0Durere de cap, maxilar amortit, stari de somnolenta
- 2Caut un medicament impotriva somnului
- 0dureri de cap, somnolenta
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 0Ameteala + somnolenta + palpitatii
- 1Oboseala cronica, lipsa de vlaga si chef de viata
- 6ReAdaptare
- 4Oboseala permanenta
- 13Ce poate sa imi dea energie?
- 8Tulburari de adaptare
- 7Somnolenta foarte mare
Mai multe informații despre: Tulburarea de adaptare Somnolenta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: