hepatita A in sarcina
va rog sa ma ajutati urgent cu un sfat sau ceva orice, sunt insarcinata si la analizele obisnuite care se dau la sarcina mi-a iesit TGP 203, iar valoarea maxima normala era 55, doctora de familie mi-a spus ca e hepatita A, doresc sa stiu daca se poate tine sau nu sarcina in continuare deoarece mi s-a spus ca ar fi bine sa intrerup sarcina daca e hepatita, de asemenea am facut si o alta analiza la victor babes si astept rezultatul, va multumesc si astept un raspuns urgent
2 comentarii
Trebuie sa faceti markeri, pentru ca exista mai multe feluri de hepatite.Trebuie sa va investigati pentru hepatita B si C si trebuie sa faceti urmattoarele analize: Ag.Hbs, Ac. HCV.
Multa sanatate.
Multa sanatate.
buna ziua,
acum 7 saptamani am descoperit ca am hepatita A si eu si sotul meu.Am fost internati in spital.Mie mi s-a administrat arginina si B1 si B6, cand am iesit am constatat ca am ramas insarcinata cu o saptamana inainte sa ma internez.Nu stim ce sa facem, sa pastrez sarcina sau nu.Ginecologu mi-a facut eco si a spus ca fatul s-a dezvoltat normal pana acum si ca nu sunt riscuri, deci sa pastrez sarcina, dar medicul care ne-a tratat nu e de aceeasi parere( spune ca totusi sunt riscuri.care ar fii ele nu stiu).Ieri am facut analize si mi-au iesit f bine.Va rog din suflet ma puteti ajuta cu un sfat urgent.multumesc mult
acum 7 saptamani am descoperit ca am hepatita A si eu si sotul meu.Am fost internati in spital.Mie mi s-a administrat arginina si B1 si B6, cand am iesit am constatat ca am ramas insarcinata cu o saptamana inainte sa ma internez.Nu stim ce sa facem, sa pastrez sarcina sau nu.Ginecologu mi-a facut eco si a spus ca fatul s-a dezvoltat normal pana acum si ca nu sunt riscuri, deci sa pastrez sarcina, dar medicul care ne-a tratat nu e de aceeasi parere( spune ca totusi sunt riscuri.care ar fii ele nu stiu).Ieri am facut analize si mi-au iesit f bine.Va rog din suflet ma puteti ajuta cu un sfat urgent.multumesc mult
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5varicela si sarcina.. vor aparea complicatii?
- 12Zanocin in sarcina
- 3sarcina si tahicardia
- 9trasmitere crize epileptice
- 2hepatita C si sarcina
- 4prima sarcina
- 3produse homeopate in timpul sarcinii
- 3vreau sa am un copil, dar sunt la menopauza de 4 ani
- 6sarcina si diabetul insipid ?
- 7Acidul folic inainte de sarcina
- 5dureri abdominale si de mijloc in timpul sarcinii
- 5boala inflamatorie pelvina si o sarcina viitoare
- 15Extractia dentara si sarcina
- 5revin cu rinita dobandita in sarcina
- 15Se poate lua pilula de a doua zi dupa 2 luni de la avort!
- 9Sarcina sau alarma falsa iar.?
- 4Lungime col sarcina - in ce conditii creste sau scade colul uterin ?
- 1Poti ramane insarcinata in ziua fertila?
- 1Muşcătura de pisica in sarcina
Mai multe informații despre: Hepatita A sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hepatita A
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide