boala cu transmitere sexuala
Buna ziua
As avea si eu o intrebare.
Care sunt bolile cu transmitere sexuala care iti pot afecta sistemul nervos?
Adica ce boala poti sa iei si sa iti dea ameteli.
Si cel mai important. saliva apoasa... adica nu mai e saliva aia inchegata sau scuipatul ala dimineata dupa tigari.
Analizele mai importante HIV HERPES VDRL au fost negative cu exceptia hsv1 care oricum am inteles ca nu este vb de un herpes genital.
Chiar sa fie un nou tip de boala descoperit acum?
Majoritatea medicilor la care am fost au spus ba, balanita, ba candida, ba etc, desi din ce am citit pe net simptomele acestor boli nu dau ametei sau saliva aia apoasa.
Pe capul penisului mi-au aparut 3-4 linii (adancituri, crapaturi neuniforme) care inainte de a se rupe un prezevativ la o prostituata acestea nu erau prezente, si cateodata pete rosii si eventual niste bubite mici, iar cel mai deranjant lucru este un miros de peste stricat.
Din pacate la nenumarati medici am fost cu relatarile acestor simptome dar nu au putut niciunul sa imi spuna cu exactitate ce as putea avea.
Exista cineva care a mai avut simtomele astea si care a gasit pe cineva competent care sa ii spuna ce are?
Numai bine!
As avea si eu o intrebare.
Care sunt bolile cu transmitere sexuala care iti pot afecta sistemul nervos?
Adica ce boala poti sa iei si sa iti dea ameteli.
Si cel mai important. saliva apoasa... adica nu mai e saliva aia inchegata sau scuipatul ala dimineata dupa tigari.
Analizele mai importante HIV HERPES VDRL au fost negative cu exceptia hsv1 care oricum am inteles ca nu este vb de un herpes genital.
Chiar sa fie un nou tip de boala descoperit acum?
Majoritatea medicilor la care am fost au spus ba, balanita, ba candida, ba etc, desi din ce am citit pe net simptomele acestor boli nu dau ametei sau saliva aia apoasa.
Pe capul penisului mi-au aparut 3-4 linii (adancituri, crapaturi neuniforme) care inainte de a se rupe un prezevativ la o prostituata acestea nu erau prezente, si cateodata pete rosii si eventual niste bubite mici, iar cel mai deranjant lucru este un miros de peste stricat.
Din pacate la nenumarati medici am fost cu relatarile acestor simptome dar nu au putut niciunul sa imi spuna cu exactitate ce as putea avea.
Exista cineva care a mai avut simtomele astea si care a gasit pe cineva competent care sa ii spuna ce are?
Numai bine!
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3papanicolau si depistare bts
- 96o fi sifilis?
- 3este bts sau nu este bts?
- 8oare e infectie urinara sau am contactat vreun BTS?:-s
- 9ce sa ma fac?????
- 7E o boala cu transmitere sexuala?
- 9Ciuperca sau boala cu transmitere sexuala?
- 4Nelamurire la acest capitol
- 3solicitare raspuns urgent ! sarcina sau o bts ?
- 6oare sunt bolnav de sifilis.. am mai fost acum 10 ani
- 7Infectie transmisibila sexual
- 0boli cu transmitere sexuala
- 4Teama mare! Help!
- 3Boli cu transmitere sexuala!
- 2Boli genitale
- 2Contact sexual protejat - risc de boli ?
- 4Am contactat vreo boala incurabila sau am fost pe muchie de cutit?
- 18Sunt motive de ingrijorare?
- 2Bts de pe forfecuța de manichiura?
- 2Este posibila infectarea asa ?
Mai multe informații despre: Bolile cu transmitere sexuala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: