Cefalee tensionala

Buna ziua, am 21 de ani si ma confrunt cu 2 simptome, totul a inceput cand am fost joi la miscare(fotbal) dupa 30 de minute, am simtit imediat ameteala, 2 la numar cu pauza de cateva zeci de minute si de atunci ma confrunt cu ameteala ( se invart lucrurile), presiune in cap si imi simt ceafa grea, am facut analize care au iesit bune, RMN acum 3 ani care iesise bun, un EKG care si el a iesit bine, acum e deja duminica si tot am aceste simptome, ultimul doctor mi-a prescris betaserc si stugeron, ma puteti ajuta ? imi trec idei prin cap fel de fel.
2 comentarii

Tensiunea arteriala cat este ? Poate ca e de la exces de tutun si cafea...Te alimentezi normal? Te odihnesti noaptea?Daca simptomele le ai de cateva zile de ce ai facut RMN acum 3 ani? Consumi medicamente constant? Lucrezi?

Pentru a stii despre ce este vorba, cand trebuia sa-mi depisteze sinuzita, acum de duminica ma simt mai bine, am fost la doctor, mi-a dat trimitere pentru un dopler si pastile nurovert, nu fumez, nu consum alcool

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21sa fie sinuzita?
- 3de un an de zile sotul meu ameteste frecvent, are dureri de cap si este f obosit
- 61Ameteli aproape zilnic
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 10ameteli - cum scap?
- 0anemie, slabiciune si ameteli
- 10imi doresc mult un copil
- 4vertij puternic cu stari de voma, ameteli puternice unde totul se invartea cu mine
- 4dureri in zona inimii, palpitatii, ameteala cand ies afara din casa
- 3ameteli, stari de greata, epuizare
- 1stari de lesin, ametela, dureri de cap
- 3Ameteli, Stari neliniste
- 8Ameţeli provocate de sindrom vestibular periferic
- 2Stare generala rea, ameteli
- 4Intepaturi in gat pe partea stanga, durere ureche si ameteala, ganglioni
- 1Ameteala continua, pierderea echilibrului - posibile stenoze pe carotide interne?
- 0Sindrom bipiramidal
- 1Dezorientare spațială dezechilibru la miscari
- 31Ameteala delunga durata
- 2Ameteala, greata, cofuzie
Mai multe informații despre: Ameteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: