Cefalee tensionala

21-02-2016
adriandxh
Nu este medic/terapeut
adriandxh
Buna ziua, am 21 de ani si ma confrunt cu 2 simptome, totul a inceput cand am fost joi la miscare(fotbal) dupa 30 de minute, am simtit imediat ameteala, 2 la numar cu pauza de cateva zeci de minute si de atunci ma confrunt cu ameteala ( se invart lucrurile), presiune in cap si imi simt ceafa grea, am facut analize care au iesit bune, RMN acum 3 ani care iesise bun, un EKG care si el a iesit bine, acum e deja duminica si tot am aceste simptome, ultimul doctor mi-a prescris betaserc si stugeron, ma puteti ajuta ? imi trec idei prin cap fel de fel.
2 comentarii
0
22-02-2016, ora 16:53
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Tensiunea arteriala cat este ? Poate ca e de la exces de tutun si cafea...Te alimentezi normal? Te odihnesti noaptea?Daca simptomele le ai de cateva zile de ce ai facut RMN acum 3 ani? Consumi medicamente constant? Lucrezi?
0
22-02-2016, ora 17:06
adriandxh
Nu este medic/terapeut
adriandxh
Pentru a stii despre ce este vorba, cand trebuia sa-mi depisteze sinuzita, acum de duminica ma simt mai bine, am fost la doctor, mi-a dat trimitere pentru un dopler si pastile nurovert, nu fumez, nu consum alcool
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce amețesc? Cele mai frecvente cauze ale amețelilor
  • Amețeala - cele mai frecvente cauze
  • Cum tratezi amețeala (vertijul, amețelile frecvente)
  • Legătura dintre amețeală și COVID-19: unul din zece pacienți infectați cu virusul SARS-CoV-2 prezintă amețeală
  • Ameţeli în timpul somnului (înainte să adormi) - cauze posibile
  • Terapia fizică poate scădea riscul de accidentare cazată de amețeală
  • Amețeala - un simptom asiciat cu un risc crescut de deces
  •