Sinuzita Maxilara pe partea dreapta
Buna ziua! Acum doua saptamani am fost la stomatologie si mi-a fost extrasa o masea, a doua zi m-au apucat durerile pe partea dreapta si am luat algocalmin crezand ca este de la maseaua extrasa, asta am facut in fiecare zii pana vineri cand am fost din nou la stomatologie si i-am spus problema si mi-a dat sa iau niste antiinflamatoare, sambata a inceput sa imi curga in gat, din nas si din locul extractiei secretie purulenta, am fost de urgenta unde mi-a dat tratament, duminica s-a orpit secretia din locul extractiei, mai curgea doar in gat si nas. Luni am fost la medicul orl si mi-a lasat tratamentul dat de catre cei de la urgente si ma chemat saptamana urmatoare. Lunea aceasta cand am fost, mi-a spus ca in nara nu prezint deloc reziduri si doar in gat se mai vad, pe mine nu ma mai doare nimic si mi-a dat sa mai iau in continuare, o saptamana Sinupred si Vibrocil pentru ca imi mai curge inca nasul dar senzatia de miros urat nu mai exista decat atunci cand imi suflu nasul. Dupa ce termin si saptamana aceasta mai exista vreo sansa sa imi mai curga nasul? Exista vreo sansa sa ma imbolnavesc de acum incolo mai repede decat inainte ?
3 comentarii
este sinusita Odontogena
se trateaza doar chirurgical la Maxilo-facial
se trateaza doar chirurgical la Maxilo-facial
Sunteți sigur? Adica doamna doctora mi-a spus ca am aliminat din start problemele cand mi-am scos maseaua si totodată ca am luat antibioticul si ca o sa imi treaca intr-o saptamana daca continui sa iau medicamentele spuse mai sus
ai scris.. negru pe alb
sambata a inceput sa imi curga in gat, din nas si din locul extractiei secretie purulenta
asta inseamna ca canalul unde a fost dintele nu sa inchis.
mancare si lichidele din cavitatea bucala ajung in sinus
este gresala medicului Stomatolog.. care trebuiea sa lucreze doar sub controlul radiologic..sa stie unde este radacina dintelui..si sa sutureze canalul sau sa te trimite din start la Maxilo facial
sambata a inceput sa imi curga in gat, din nas si din locul extractiei secretie purulenta
asta inseamna ca canalul unde a fost dintele nu sa inchis.
mancare si lichidele din cavitatea bucala ajung in sinus
este gresala medicului Stomatolog.. care trebuiea sa lucreze doar sub controlul radiologic..sa stie unde este radacina dintelui..si sa sutureze canalul sau sa te trimite din start la Maxilo facial
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sinuzita a afectat maseaua sau viceversa?
- 0sinuzită maxilară dreaptă !
- 1Sinuzita maxilara
- 5Sinuzita maxilara dreapta acuta
- 1sinuzita maxilara
- 0La cat timp dupa operatia de sinuzita maxilara ai voie sa mergi la stomatolog?
- 1Sinuzita maxilara
- 1Sinuzita maxilara
- 1spalaturi nazale
- 2sinuzita
- 5Dureri foarte mari de cap dupa operatia de sinuzita
- 1Buna, va rog imi puteti da un raspuns mai clar la rezultatele analizelor, va multumesc.
- 2Sinuzita maxilara dreapta
- 2Sinuzita maxilară dreapta
- 2Sinuzita maxilară dreapta
- 5Interpretarea rezultatelor CT ului
- 4Sinuzita - Operație laparoscopică
- 3Sinuzita maxilara -arsuri pe pielea din creștetul capului
- 2Sinuzita maxilara, etomoidala
- 2Ajutor.Gingii roșii și inflamate plus infecții la masele cu roșeață și umflaturi in gingie
Mai multe informații despre: sinuzita maxilara