sinuzita maxilara

03-02-2017
naima
Nu este medic/terapeut
naima
Buna ziua!in decembrie 2015 fiica mea a efectuat 10-12 punctii din cauza unei sinuzite si puroiul inca continua sa se colecteze.A facut antibiotic iv in tot acest timp la antibiograma neiesind nici un agent patogen.Medicul orl-ist i-recomandat operatie.Intre timp am incercat sa marim imunitatea.In aprilie 2016 am facut un CT si a fost diagnosticat..fluid inchistat reces alveolar postero inferior sinus maxilar drept cu dimensiuni de 1, 72/1, 58.medicul bmf a spus ca nu este nevoie de operatie chistul fiind mic si se va retrage.In ianuarie acest an a inceput dinou sa simta pus in gura.S-a facut alte radoigrafii..tip ct nu mai retin cum se numesc si s-a obervat marirea acestui chist la 2, 5.Ce este de facut?am vrea sa nu ajungem la operatie, e normal sa i se fi marit acest chist dat fiind faptul ca suntem in iarna?trebuiesc alte punctii?puroiul ii coboara in gura prin dreptul molarului de minte care nu are bulb, se vede pe rađiografii.E grav?suntem obsedate de aceasta operatie...chiar e necesara?si eu..mama am suferit mereu de sinuzita cand eram mica din cauza ca nu ma acopeream pe cap cu nimik si toate iernile aveam aceadta problema dar nu am ajuns la punctii sau altele..cu timpul am stat mai atenta si cred ca mi-trecut.ce trebuie facut si cui sa ne mai adresam..suntem din Craiova..Putem astepta sa se retraga acest chist sa folosim produse pt marirea imunitatii naturale tratament local?...Multumesc din suflet si dati-mi va rog un raspuns la problema aceasta care de 2ani ne urmàreste...
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.