Sinuzita maxilara
Bună ziua, m-am trezit într-o dimineață cu amețeli puternice și senzația de presiune între nas și urechi(aveam si tinitus de câteva luni)am fost la urgente mi- a dat un medicament pentru vertij. Apoi am consultat un medic ORL care m-a trimis la neurolog.
Medicul neurolog m-a trimis la un RMN
Rezultatul Rmn fiind:Sinuzita maxilara bilaterala
Am mers din nou la Orl ca tratament mi-a dat sinupret timp de o luna, și spalaturi în nas cu apa bicarbonat și sare. Nu m-am simțit bine, am mers la. Medicul de fam. Care mi-a prescris augmentin, dupa augmentin au dispărut amețelile dar nu și sunetul din ureche, și uneori am senzația de dezechilibru, am mers din nou la neurolog care mi-a prescris betarserc amitriptilina bilomag și (azitrox timp de 5 zile)
Am avut câteva secreții nazale când am luat augumentinul, acum nasul îmi este uscat mai tot timpu sunetul în ureche fiind la fel și senzația de dezechilibru când imi mișc capul brusc, ce as putea sa fac în cazul asta dacă se poate sa îmi dați câteva sfaturi, îmi este afectata viata de stările ciudate și de sunetul din ureche, din câte știu se face puncție, la ce medic ar trebui sa mai merg, va rog dacă se poate sa îmi dați un sfat. Mulțumesc anticipat!
Medicul neurolog m-a trimis la un RMN
Rezultatul Rmn fiind:Sinuzita maxilara bilaterala
Am mers din nou la Orl ca tratament mi-a dat sinupret timp de o luna, și spalaturi în nas cu apa bicarbonat și sare. Nu m-am simțit bine, am mers la. Medicul de fam. Care mi-a prescris augmentin, dupa augmentin au dispărut amețelile dar nu și sunetul din ureche, și uneori am senzația de dezechilibru, am mers din nou la neurolog care mi-a prescris betarserc amitriptilina bilomag și (azitrox timp de 5 zile)
Am avut câteva secreții nazale când am luat augumentinul, acum nasul îmi este uscat mai tot timpu sunetul în ureche fiind la fel și senzația de dezechilibru când imi mișc capul brusc, ce as putea sa fac în cazul asta dacă se poate sa îmi dați câteva sfaturi, îmi este afectata viata de stările ciudate și de sunetul din ureche, din câte știu se face puncție, la ce medic ar trebui sa mai merg, va rog dacă se poate sa îmi dați un sfat. Mulțumesc anticipat!
5 comentarii
1. Vârstă. Sexul. Înălțimea și câte Kg ai?
2. Ce probleme digestive ai
3. Ai 3 mese regulate pe zi și hidratare corecta?
4. Ai făcut radiografii dentare. Ai infecții dentare sus sub sinus??
2. Ce probleme digestive ai
3. Ai 3 mese regulate pe zi și hidratare corecta?
4. Ai făcut radiografii dentare. Ai infecții dentare sus sub sinus??
25 ani feminin 70 kg 156cm
Nu știu sa am probleme digestive. după ce am născut țin unele diete defapt pot spune ca am perioade în care ma abțin de a mânca în exces/gras sau dulce, am făcut și analizele de sânge toate fiind bune inafara de vsh care era în ușoară creștere. Și tsh, fiind diagnosticata cu hipotiroidism ușor. De medicul endocrinolog urmând tratament.nu știu dacă are legătură sau nu, mai am fost diagnosticata și cu tulburări de anxietate de medicul psihiatru. Radiografii dentare am făcut doar anul trecut, din care a urmat o extragere a masele de minte, am fost doar la detartraj în urma cu o luna, medicul mi-am spus ca am câteva carii dar nu prezintă neapărat o problema doar o alta măsea de minte care ar fi foarte cariata aceasta se afla în partea dreapta jos, în partea cu urechea afectata de tinitus, se poate și din cauza acelei masele sa am problemele astea? Urmează sa merg și la stomatolog dar as vrea sa termin tratamentul cu antibiotic. Va mulțumesc!
Nu știu sa am probleme digestive. după ce am născut țin unele diete defapt pot spune ca am perioade în care ma abțin de a mânca în exces/gras sau dulce, am făcut și analizele de sânge toate fiind bune inafara de vsh care era în ușoară creștere. Și tsh, fiind diagnosticata cu hipotiroidism ușor. De medicul endocrinolog urmând tratament.nu știu dacă are legătură sau nu, mai am fost diagnosticata și cu tulburări de anxietate de medicul psihiatru. Radiografii dentare am făcut doar anul trecut, din care a urmat o extragere a masele de minte, am fost doar la detartraj în urma cu o luna, medicul mi-am spus ca am câteva carii dar nu prezintă neapărat o problema doar o alta măsea de minte care ar fi foarte cariata aceasta se afla în partea dreapta jos, în partea cu urechea afectata de tinitus, se poate și din cauza acelei masele sa am problemele astea? Urmează sa merg și la stomatolog dar as vrea sa termin tratamentul cu antibiotic. Va mulțumesc!
Am uitat sa precizez ca am avut dureri ușoare de maxilar în partea dreapta.
Da. De la măsea și durerea și tinitus ul.
De asemenea de la kg în plus. Intestin Intoxicat și ficat gras. Sângele devine de proasta calitate. Gros. Vâscos. Nu oxigenează creerul și de acolo depresie. Amețeală tiuit
Schimba radical stilul alimentar și faci sport sa dai jos 10 kg.
Asa scapi de depresie și celelalte boli
De asemenea de la kg în plus. Intestin Intoxicat și ficat gras. Sângele devine de proasta calitate. Gros. Vâscos. Nu oxigenează creerul și de acolo depresie. Amețeală tiuit
Schimba radical stilul alimentar și faci sport sa dai jos 10 kg.
Asa scapi de depresie și celelalte boli
Va mulțumesc frumos ca mi-ați răspuns la întrebare. Și o sa pun în aplicare sfatul dumneavoastră.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Sinuzita maxilara. Ce spuneti de cauterizare?
- 1Sinuzita maxilara
- 5sinuzita maxilara bilaterala cu mastoidita stanga
- 3sinuzita maxilara de natura dentara (corp strain in sinus maxilar)
- 4sinuzita maxilara
- 0sinuzita maxilara stg. comunicare Oro-Antrala stg.
- 0Sinuzita maxiliara STG.
- 4Sinuzita maxilara
- 0O interpretare RMN cerebral ?
- 7Sinuzita maxilara dreapta
- 2sinuzita
- 3Dupa operatie sinuzita maxilara
- 9Sinuzita maxilara si rinita alergică
- 2Sinuzita maxilară dreapta
- 5Interpretarea rezultatelor CT ului
- 1Sinuzita maxilara pseudochistica cu tendința polipoida
- 3Rog sfat rinita alergica, sinuzita maxilara cronica, cazeum, migrena, VPPB
- 4Dureri nas si ochii