SInuzita frontala?

08-10-2013
jollyjocker
Nu este medic/terapeut
jollyjocker
Buna ziua tuturor,

Problema mea: de cateva zile ma supara o durere deasupra ochiului, intre sprancene dar spre dreapta, cu rasfrangere - cand e apogeul - spre maxilarul drept. Suspectez o sinuzita, intrucat a aparut in urma unui episod 'rinoreic' netratat. Durerea e persistenta, avand punctul maxim dupa-amiaza. Doare si la palpat. Am incercat cu hrean: mestecat si cataplasma - a functionat, am incercat spalatura cu apa de mare - nimic interesant :). As mai incerca si alte metode (hreanul cam arrde pielea) naturiste ori homeopate. Pentru medicina alopata nu gasesc nici interes, nici incredere - alaptez un bebe de 11 luni, nici timp pentru stat la cozi si radiografii nu gasesc - bebele ar fi principalul motiv.
Daca gasiti o sugestie si pt mine, o primesc cu interes.
Va multumesc
2 comentarii
0
09-10-2013, ora 08:24
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
incearca si tu inhalatii, iar in apa fierbinte pui picaturi de eucalipt...si eu am dureri, eu am o sinuzita mai periculoasa, sfenoidala, si momentan ma tratez cu inhalatii de 7 zile mai am 3 zile, am inteles ca recomandat sunt 10zile, oricum nu ma mai doare capul ceea ce ptr mine este o minune.
0
24-12-2013, ora 13:30
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Identitate neconfirmată
dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Buna ziua!

Va recomand produsul natural gemoterapic Polygemma 4-"Sinusuri", cate 1 ml la 2 ore (de 4-5 ori pe zi),
timp de 2-3 zile sau pana la diminuarea semnificativa a simptomelor. Se agita bine inainte, apoi se toarna in putina apa plata, intr-o canita de portelan. In amestecul astfel rezultat e bine sa nu amestecati nici cu lingurita de metal si nici de plastic, agitati/ rotiti doar canita. Inainte de inghitire, tineti putin pe limba pentru un efect mai bun. E bine sa nu se ma-
nance 15-20 de minute dupa administrare. Pentru consolidarea efectului e bine sa se continue tratamentul inca
11-12 zile dupa ameliorare, mai rar, de 2 ori pe zi cate 1.5-2 ml, dimineata si la amiaza.
Cu respect,

Dr. Ciprian-Laurentiu Vlaicu
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am sinuzită? - semne și simptome ce susțin diagnosticul
  • Sinuzita a fost asociată cu un risc crescut de boli reumatice
  •